[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=844971#p844971:pkf5x2hz je napisao(la):Бумбарево брдо » 26 Apr 2021 10:37[/url]"kf5x2hz]александар карађорђевић, познатији као регент дегенерик, је гробар српске државе, узурпатор престола који му није припадао, масонска сотона која је протерала рођеног деду, рођеног брата прогласио лудим и отео му престо, отерао са престола рођеног оца, све то да би спровео масонске замисли и примио у састав тј направио државу са највећим србомрсцима који постоје (и тада били), а који без његове помоћи данас не би заузимали ни половину садашњих територија.[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=843728#p843728:pkf5x2hz je napisao(la):bojan7b » Sre Apr 21, 2021 6:06 pm[/url]"kf5x2hz]Ideja:
Bulevar Oslobođenja preimenovati u Bulevar Kralja Aleksandra Ujedinitelja.
Razlozi: Kralj nema ulicu (zvanično ima kej); bulevar je veliki i dostojan za tako važnu ličnost
лично и јавно се изјашњавао као југословен, а по неким наводима, у интимним тренуцима умео је да каже да је католичко-шиптарског порекла из племена кељменди (иако тако нешто није утврђено), сам себе прогласио за краља југославије због чега је СПЦ одбила да га крунише.
овај човек је (у пакету са брозом који је само завршио његов започети посао) највеће зло које је задесило србе и од којег се нећемо опоравити никад, човек који је овом народу уништио једину прилику када смо могли да направимо нормалну етно-националну државу и апсолутно све што су срби доживели у последњих 100 год је његова искључива кривица, а свако ко покушава да рехабилитује овог зликовца пати од озбиљног непознавања историјских чињеница или има изражено смањен коефицијент интелигенције.
Sumljam da bi ON to zeleo u fazonu - Fala ne bih da me svi gaze ... - 8)[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=845114#p845114:3f1lktao je napisao(la):Дошљак » 26 Apr 2021 19:17[/url]":3f1lktao]Лакше је онда назвати аутопут БГ-НС по Ђоки .....
Po toj logici je i Petar I degenrik, jer je proširio državu na Makedoniju, gdje je imalo isto dosta srbomrzaca, koji su na kraju i ubili Aleksandra. Zbog Makedonije smo vodili još jedan balkanski rat i Bugarska je ušla u prvi svetski zbog Makedonije, ali to je sve ok.Бумбарево брдо":2ut62gyh je napisao(la):александар карађорђевић, познатији као регент дегенерик, је гробар српске државе, узурпатор престола који му није припадао, масонска сотона која је протерала рођеног деду, рођеног брата прогласио лудим и отео му престо, отерао са престола рођеног оца, све то да би спровео масонске замисли и примио у састав тј направио државу са највећим србомрсцима који постоје (и тада били), а који без његове помоћи данас не би заузимали ни половину садашњих територија.[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=843728#p843728 je napisao(la):bojan7b » Sre Apr 21, 2021 6:06 pm[/url]":2ut62gyh]Ideja:
Bulevar Oslobođenja preimenovati u Bulevar Kralja Aleksandra Ujedinitelja.
Razlozi: Kralj nema ulicu (zvanično ima kej); bulevar je veliki i dostojan za tako važnu ličnost
лично и јавно се изјашњавао као југословен, а по неким наводима, у интимним тренуцима умео је да каже да је католичко-шиптарског порекла из племена кељменди (иако тако нешто није утврђено), сам себе прогласио за краља југославије због чега је СПЦ одбила да га крунише.
овај човек је (у пакету са брозом који је само завршио његов започети посао) највеће зло које је задесило србе и од којег се нећемо опоравити никад, човек који је овом народу уништио једину прилику када смо могли да направимо нормалну етно-националну државу и апсолутно све што су срби доживели у последњих 100 год је његова искључива кривица, а свако ко покушава да рехабилитује овог зликовца пати од озбиљног непознавања историјских чињеница или има изражено смањен коефицијент интелигенције.
Авај, Бојане, јеси ли свестан докле су се пружале границе Хрватске пред крај владавине Карађорђевића (Александровог брата од стрица, кнеза Павла), пре Авноја? Петроварадин је био у Хрватској Бановини, мој Бојане, колико пред Други светски рат - јер се тамо родио бан Јелачић (?!) - а та Бановина беше у солидној мери злочиначка творевина и припрема за НДХ. И граничила се са Новим Садом и држала део Боке Которске... У исто време, никакве Србије није било, што ни под комунистима ипак није био случај. Ја сам од оних који овима најрадије не би дали ни сокак, јер тако неодговорне владаре, рекао бих, не имадосмо (чак и иза Геде Глуперде што је све земље прођердао, остаде бар РС).[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=845221#p845221:wl21fyry je napisao(la):bojan7b » 27 Apr 2021 07:03 am[/url]":wl21fyry]
Granice Hrvatske je definisao AVNOJ, a ne Aleksandar. Po toj logici je Petar Veliki kriv što je Ukrajina ovolika. A Petar Karađorđević je kriv što je Makedonija ovolika.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ja nisam pričao da se Pavlu da ulica, nego Aleksandru. Banovinu Hrvatsku nije stvorio Aleksandar i nema nikakvog osnova da se on lično dovodi u vezu sa nečim što je nastalo poslije njegove smrti.Пантограф":3t5m2lxi je napisao(la):Авај, Бојане, јеси ли свестан докле су се пружале границе Хрватске пред крај владавине Карађорђевића (Александровог брата од стрица, кнеза Павла), пре Авноја? Петроварадин је био у Хрватској Бановини, мој Бојане, колико пред Други светски рат - јер се тамо родио бан Јелачић (?!) - а та Бановина беше у солидној мери злочиначка творевина и припрема за НДХ. И граничила се са Новим Садом и држала део Боке Которске... У исто време, никакве Србије није било, што ни под комунистима ипак није био случај. Ја сам од оних који овима најрадије не би дали ни сокак, јер тако неодговорне владаре, рекао бих, не имадосмо (чак и иза Геде Глуперде што је све земље прођердао, остаде бар РС).[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=845221#p845221 je napisao(la):bojan7b » 27 Apr 2021 07:03 am[/url]":3t5m2lxi]
Granice Hrvatske je definisao AVNOJ, a ne Aleksandar. Po toj logici je Petar Veliki kriv što je Ukrajina ovolika. A Petar Karađorđević je kriv što je Makedonija ovolika.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ja nigdje nisam napisao “makedonac”, tako da ne znam koga nazivam makedoncem.Бумбарево брдо":2e21oxbh je napisao(la):македонија тј јужна србија је српска земља одувек била, то каже средњи век, то кажу манастири, то кажу -ић презимена на гробљима и на разним документима и то све од пре 1912-е.
пре насиља и асимилације током бугарске егзархије, тамо србомрзаца није било (изузев можда малобројних бугара), а оно што ти називаш македонцем је најобичнији нуспроизвод недовршене насилне бугарске асимилације македонских срба.
границе данашње ндх би биле знатно другачије да их регент дегенерик није примио у државу, тј да су 1918-е срби, талијани и мађари добили оно што им је по етничком праву припадало. александар једино може добити улицу у угарском граду аграму (тренутно познатом као загреб), као њихов створитељ, ослободитељ, ујединитељ и једини признати краљ којег је тај народ имао у њиховој славној тисућљетној поданичкој хисторији.
белоруси и малоруси (украјинци) су такође руси, чији језици су, у одређеном историјском периоду, били под јаким утицајем пољског и литванског, на исти начин на који су јужни српски дијалекти били под утицајем бугарског.
а пре него напишеш било шта, прво научи шта значи и где се налази лингвистичка јат граница, и колико је шоплучких срба у данашњој западној бугарској насилно асимиловано после берлинског конгреса.
ово је спрдња од поређења, а пројекат злокобне и злослутне југославије једино и могу да хвале људи који су на овом форуму одавно и јасно препознати по антисрпским ставовима, што се једноставним увидом у историју објава лако може утврдити.[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=845348#p845348:2aamft21 je napisao(la):Drakche » Uto Apr 27, 2021 2:20 pm[/url]":2aamft21]Jugoslavija je nesto najbolje sto se desilo na ovim prostorima od vajkada. Nemaci, Britanci, Italijani, Spanci, Francuzi, pa i Rusi su upseli da prevazidju razlike unutar svojih drzava. Nazalost, mi nismo bili dorasli tom nivou emancipacije. Plus velike sile, plus domaca halapljivost i ludilo.