Šta je novo?

Uklanjanje snega i leda

Avala i ne treba da se čisti, tamo ideš zbog zimske idile a ne betončine koju imaš i u gradu. Bio sam prošli vikend, put je bio perfektno očišćen. Ostalo baš kao što treba da bude, belo i idilično.

Mole boga da 15 feb bude bez snega kad dolaze za vence da poloze

Ne tražim da se sve očisti, nego samo stepenice i parking.

Zato je ispod Tornja sve očišćeno, a ali i 20 puta manje ljudi nego kod mauzoleja je bilo.

IMG_3155.jpeg

Ovako stoji već ko zna ot kad. Naravno niko to i ne čisti. Strasno kakav nemar. Nikad ovakvog raspada u bg nije bilo

Reći da je RIK - u bolje da lopata led ispred svoje zgrade nego što lopata po biračkim spiskovima i starim dokumentima sa kojih kopira odbijalice na svaku žalbu opozicije. :D

I nova sezona kreće u našem gradu.

Očistićemo trotoare samo kod stanica u zoni pečurki, proći ćemo malim čistačem po sred trotoara, neke pešačke prelaze ćemo malo očistiti i to tako da se napravi brana od snega koja če napraviti jezero na pešačkom.

Kolovozi su čisti od Fontane do Centra, ali z aostatak grada ne garantujem

Bezobrazluk od naslova

Снег је, другог дана зиме, почео да пада у првим послеподневним сатима и већ око 17 часова настали су проблеми у саобраћају. Упркос најавама да се очекују падавине, возачи очигледно нису били спремни. Било је застоја у многим деловима града, како су објављивали суграђани на друштвеним мрежама, али је и на појединим линијама градског превоза било невоља.

Doduše dalje u tekstu piše da ulice nisu očišćene, ali gde to da se jasno prizna. Krivi su vozači...

Čistite sneg sa krova auta obavezno, mene je jutros mrzelo u žurbi, pa kad mi se na pola puta usred najgore raskrsnice sručilo sve sa krova i prekrilo šoferku..brisači blokirani, ništa ne vidiš.. :oops:Dobro sam se iščupao da nisam udesio i sebe i druge.

Čistite sneg sa krova auta obavezno, mene je jutros mrzelo u žurbi, pa kad mi se na pola puta usred najgore raskrsnice sručilo sve sa krova i prekrilo šoferku..brisači blokirani, ništa ne vidiš.. :oops:Dobro sam se iščupao da nisam udesio i sebe i druge.

cisto da znas da panduri mogu da ti rebnu kaznu finu za sneg na krovu

Нема везе, битно је да се у јавним предузећима запошљавају људи који уместо да чисте снег, крпе рупе, чисте смеће с улица, редовно прегледају стање стабала дрвећа и редовно шишају жбуње и дрвеће ботују за актуелну власт. Малтене никад више пара у буџету, а никад већа количина неодржавања. Узети камион за чишћење снега и покупити сав снег и лед и истим затрпати улаз у Градску скупштину, па се можда следећи пут опамете и посоле све путеве и улице по граду пре него што почне да пада снег.

Ne mogu d verujem da te mrzelo. Svako ko je u treningu je pun snage i volje. Ja obicno ceo auto ocistim pre nego sto upalim. Ako imas metlicu i lopaticu samo za auto, brzo to ide.

Moramo da shvatimo da moramo malo da promenimo ponašanje kada su ovakvi uslovi. Nije isto leti i zimi krenuti ujutru na posao.

Jbg, sada više vremena “gubimo” i moramo neko drugo vreme da žrtvujemo.

Bezobrazluk od naslova

Doduše dalje u tekstu piše da ulice nisu očišćene, ali gde to da se jasno prizna. Krivi su vozači...
"Putare iznenadio sneg" v2. Zanimljivo kako nemaju ideja.

Jbt širom grada haos, na samim trotoarima slojevi onog izgaženog kvrgavog klizavog snega (nešto najgore posle leda) a duž ivičnjaka nabacane gomile, i oko njih baruštine i jezera.

Baš kao sa slika od @kopmania .
Bezobrazluk od naslova

"Putare iznenadio sneg" v2. Zanimljivo kako nemaju ideja.
Ista ekipa je pre mesec dana izbljuvala članak na temu "saobraćaj stvara zagađenje" da bi oprala vlast i skrenula pažnju sa epidemije divljih ložišta i industrijskih zagađivača, koji zapravo kombinovano čine 80% aerozagađenja.

Vrh