Ne pitaj, uvek se iznenadim kad vidim koliko moja (a verovatno i ostale) žena može da kupuje.shmeksi":2vgj2rt5 je napisao(la):Znači Guimaraes ti si sad nadrljao kada se otvori USCguimaraes":2vgj2rt5 je napisao(la):Grafitti je brand ženskih cipela.
Oženjen sam, pa znam![]()
![]()
we'll see soon, mada sumnjamdusan":1d54uek5 je napisao(la):Nije sigurno, ali sam cuo da je IKEA zakupila jedan deo podzemnog dela USCa...![]()
Vidi znam da je komplikovano ali pritisnes odavde gde je ova poruka gore na news, nadjes drugu vest sa naslovom "USCE Floor Plans" i pritisnes na tu vest. Nakon toga imas u donjem delu ekrana jednu malu sliku sa nekakvim spiskom... pritisnes na nju i magija se dogodi!! Cuda ipak postoje.Kabacum":3lyowt38 je napisao(la):I da li sada već neko ima pouzdane informacije o tome koji brandovi se očekuju u TC Ušće?
Još jednom je Albert Ajnštajn bio u pravu, ljudska glupost je neograničena. Jel' neko rekao na toj fejsbuk grupi za šta je ustvari ta reklama? Daj link ako možešHomer Jay":ra2zoamt je napisao(la):Evo kako neki tumace bilborde za Usce shopping centre:
http://profile.ak.facebook.com/object3/319/17/n63308627065_2120.jpg
To je fotka na naslovnoj strani fejsbuk grupe protiv odrzavanja gej parade u Beogradu :lool: