Šta je novo?

Užice - Bajina Bašta sa tunelom "Kadinjača"

Pisah pre neki dan. Nekoliko kamiona i tih nekoliko Bg auta.
Ljudi nema! Opet je lokalna firma na trasi sa prelepljenim nalepnicama, koliko videh. Isto kao i pre prošlih izbora.
Znači, niti radova niti izvođača. Ozbiljnih.

Evo armaturnih koševa za šipove iz snimka sa predhodne strane. Oni se navodno ugradjuju za neki od mostova na trasi. A neki "ozbiljni radovi" će verovatno biti tek posle zime.

IMG_20231108_221720.png

Evo ovde piše da je u toku postavljanje 44 šipa :

PS. . . evo i slika sa terena.

IMG_20231111_160337.jpg

IMG_20231111_160401.jpg

IMG_20231111_162038.jpg

Poslednja izmena:
Sve ovo vidi se sa Zlatiborskog puta pri spuštanju ka Užicu između kamenoloma i tunela.
Ovi šipovi se postavljaju od sinjevačkog groblja koje se takođe lepo vidi odatle. Počišćen je deo trase koji odatle vodi ka budućem mostu. Do kada će izgledati da se nešto radi, videćemo.
Očekujem neki spektakl narednih dana tu jer i jedan vrtić koji završen početkom oktobra još nije proradio, pa pretpostavljam da će to uraditi u paketu, jer i inače u užičkom kraju nemaju ama baš ničim da se podiče.

Sta bi na kraju, da li se ovo gradi kao pun profil autoputa (2 trake + zaustavna po smeru) ili kao brza saobracajnica (2+2 bez zaustavne)?

Piše u gornjem članku : " . градиће се две траке ширине 3,25 метара."

"Užički koridor" je deo državnog magistralnog puta Prvog "B" reda br. 28.

Poslednja izmena:
Piše u gornjem članku : " . градиће се две траке ширине 3,25 метара."

"Užički koridor" je deo državnog magistralnog puta Prvog "B" reda br. 28.
Hvala za info. Sećam se da se AV ili neko drugi od političara hvalio da će obilaznica oko Užica biti u profilu autoputa, ali izgleda je to bila patka :(

Beše onaj večeras u Užicu i publici, putnicima 67 autobusa, reče usput da razmišlja o tunelu ispod Kadinjače. I sve ostalo, sve što se Užica tiče, bilo je u futuru. Biće... Jednog zelenog dana... Prezent propo.
I koliko god ja želeo da se i obilaznica i tunel grade, bojim se da od toga nema ništa.

Juče je došao samo na predizborni miting zbog važnih predstojećih izbora, a na "svečano otvaranje" će verovatno doći na proleće po nekom sunčanom danu. Na "pripremnim radovima" nije ni bio jer on dolazi samo na "glavne radove". :)

Publika je svakako nebitna. Ne radi se ovo zbog nje, već da bi ekipa sa vođom ostala na čelu i mogla i dalje da radi za sebe.
Kad dođe proleće i sunčani dani, odlepšaće i ljudi i mašine, a sa njima i svečano otvaranje. Znaš to i ti, Dragane, pa ga zato stavljaš pod navodnike

Lično garantujem sa 1.000 evra, a primam i opklade. :)
evo ja cu, daj rok iz ugovora i prihvatam
ali taj rok je fikasan i nista drugo i naikakvo objasnjenje geologije, najtezih terena, korona, kineskih novih godina ne prihvatam.
ako ispostuju rok iz ugovora ja tebi 1000EUR, ako ne bude ti meni (pa se ti posle naplacuj iz peneala iz tog istog ugovora)

Garantujem samo "da će biti radova", a ne za početak i kraj radova.

Ne znam uslove iz ugovora, ni "prvi dan" za početak, ni rok za radove.
Licno garantujem da ce ljudi sleteti na mars - 10,000EUR primam opklade (depozit kod mene)
Msm, odemo ti i ja, zabodemo 2 lopate i kazemo "EVO RADOVA"
Dragane, za koga garantujes, do kad garantujes, je li to neka kampanja u toku, kad su bese izbori, od kaga li smo vec culi takava obecanje?
u najboljem slucaju nosis pink naocare i pravis se lud

Pogledaj slike radova na ovoj stranici, pa onda nećeš lupetati o pink naočarima.

A vidim da si ti već u kampanji, jer tako reaguješ na moju šalu o "garantovanju".

Ja sam 2019g. otvorio ovu temu da promovišem projekat sa mostom i tunelom.

Poslednja izmena:
Otvaranje teme ističeš ko zna koji put i za to ti se evo klanjam.
Verovaću da se nešto dešava i da će biti urađeno ako radova bude u normalnom obimu kada počne leto.
Ali, trenutno osećam da če uskoro iščeznuti i ljudi i mašine.Mnogo puta viđano. A i koji se to posao otpočinje na početku zime.

Vrh