Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
Pre neki dan sam bio na Kalemegdanu, bilo je predveče, tako nisam fotografisao, jer sam znao da ne bi moglo lepo da se vidi, ali kad se gleda uživo, fino se vidi. Nije uopšte u fazonu da se vidi, ali da se ne razaznaje, već može lepo da se pročita. Tako da, rekao bih da samo odaje utisak da je mali logo, kada se gleda izbliza, ali u suštini i nije tako mali.
Idealna oštrina se dobija na oko f/8.0 u situaciji kada ti je previše eksponirana fotka povećaj brzinu zatvarača (shutter speed). Ne bi verovao koliko aparat oseti mikro pokrete na tvojih 62mm na stativu. Nadam se da je aparat prošao kako treba tj da autofokus radi, mrlja na nebu koja se vidi pored Kule 1 je prljav senzor tako da znaš da se ne opterećuješ time.
Baš sam se pitaš što ono čudo zvrji prazno toliko dugo, da li je moguće da pomeraju useljenje ovolike zgrade? Šta ima MPC da kaže na to, ni njima nije u interesu da ovo zvrji prazno, pa sve i da dobijaju rente
Ovaj veb sajt koristi kolačiće radi prilagođavanja sadržaja, poboljšanja korisničkog iskustva i očuvanja prijave ako se registrujete.
Nastavkom korišćenja ovog veb sajta saglasni ste sa našom upotrebom kolačića.