Šta je novo?

Trotoari

Недавно направљена инвалидска рампа на спуштању са тротоара у Омладинских бригада на тротоар поред Булевара Арсенија Чарнојевића поред блока 38:
IMG_20241109_002840.jpg

Лепо за видети, волео бих да постављање инвалидских рампи на оваквим испустима постане пракса по целом граду.

Kad i*** vraća ploče
20241129_092636.jpg

Kad isti id*** kopa ponovo i ostavi sve raskopano
20241129_092729.jpg

Kad bg put radi oko semafora i semafor uradjen kako spada
20241206_102555.jpg

Kad vojska nadgleda asfaltiranje onda je sve u liniju ravnu kako treba
20241205_113549.jpg

Ploče vraćene ko nogama

Sve te stvari prijavi preko tvitera. Stvarno brzo odreaguju. Ja sam prijavio da su sruseni znakovi na novom kruznom tocetu u Pop Lukinoj. Ispravili su ih u roku od 3 dana. Svakom bih preporucio da na ovaj nacin pristupi resavanju komunalnih problema. Moze bukvalno sve da se prijavi a da te ne setaju po sluzbama.

thumbnail_IMG_7083.png

Mislim da mora da se donese zakon da kada se raskopava trotoar, izvodjac mora da vrati pesacku stazu celom duzinom i sirinom u prvobitno stanje. Ne da ispunjava kanal od 25cm pa da bude sareno, neravno i neuredno.

Šta više, Vesić je to predlagao, ali bukvalno par meseci posle toga sam prijavljiao raskopan trotoar koji nije vraćen u pređapnje stanje (kod TC Ušće, preko puta Skejt parka) i nikom ništa.

Ha, čak su i odluku doneli.

Ovo su stvari koje mene lično baš izluđuju. Totalno nerazmišljanje o kretanjima pešaka. Samo trpaj razne stvari na trotoare i smanji što više prostor gde idu pešaci ili biciklisti.

kanta na pravom mestu noooot.png

Svi na ovom pravcu idu u pravcu kadra, pa je potpuno logično da kantu stave ispred ili iza ovog stuba, ali ne, kanta je čak na bici stazi.

Vrh