Nije vam nekad slučajno ispala kutija s ekserima?da
tu svaki dan dolaze ovi iz lokalnih radnji i parkiraju kola direktno ljudima na ulaz u zgradu
takodje i ovi iz kafica
djubrad
Gde mu je priključak za struju ima li ta kutijetina dozvolu za zauzeće javne površine kako se dovozi sadržaj do te mašineIzgleda da neko ušao u biznis sa vending aparatima (btw kako se oni zovu na srpskom)
Pogledajte prilog 237649
Ovo je potpuno odvratno. Ne postoji nikakvo opravdanje.Izgleda da neko ušao u biznis sa vending aparatima (btw kako se oni zovu na srpskom)
Pogledajte prilog 237649
nače, uvek me zapanji a sposobnost da se nešto postavi na trotoar tako da smeta, a postoji mesto na samo metar odatle gde ne smeta uopšte.
To je samo dokaz kako se sve radi ofrlje. ,,Sto bih ja ulozio dodatni trud i razmislio, bole me uvo". A takvog coveka ne smes da otpustis, zna se iz kojih razlogaDa, to sam baš konstatovao kod ovih skalamerija za reciklažu na stajalištima. Na više mesta su ga postavili popreko u odnosu na vodonačjelnikovu info tablu.
Bas to, ne znam zasto se forsiraju trafike na svim lokacijama kada ima toliko praznog prostora u gradu na ulicama koji bi bio idealan za tu namenu. Em cistiji grad em se izdaje prostor koji ce se odrzavati. Tako je svuda. Ne razumem zasto trafike uopste postoje u formi ruznih kontejneri na trotoarima.U nekim zemljama ih nabiju u izlog. S obzirom da je h Beogradu pola izloga zadaščano, eto im rešenja. Isto bih uveo vendomate za cigare.
Bas to, ne znam zasto se forsiraju trafike na svim lokacijama kada ima toliko praznog prostora u gradu na ulicama koji bi bio idealan za tu namenu. Em cistiji grad em se izdaje prostor koji ce se odrzavati. Tako je svuda. Ne razumem zasto trafike uopste postoje u formi ruznih kontejneri na trotoarima.
Naše uglavnom mrzi da održavaju i pune aparate. Nije punjenje samo proizvodima, nego i parama. A tu su i redovni servisi.
Pogledajte prilog 233732
Тротоар који води од Аде до пасареле код Ада Мола. После се неки питају зашто мало људи користи пасарелу.