[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=624498#p624498:18krg4pv je napisao(la):
Bender Rodriguez » Čet Maj 23, 2019 1:30 pm[/url]":18krg4pv]Sviđa mi se kako famozna linija 22A na papiru ima ''čak'' 4 vozila a u praksi uvek 3. Još više mi se sviđa kako ne funkcioniše posle 22h.
Imaš štraftu kojom je nekad tutnjalo na desetine trolejbusa i autobusa, 4 trolejbuske linije i 1 autobuska, koje sve vode u centar grada i na važna presedačka mesta, i tako sve do 23:15-23:30... i onda je zameniš kršinama koje više stoje nego što voze (oni više vremena provedu lelemudeći na okretnicama nego što im treba da stignu od Slavije do Albanije) i koje prosto prestaju da rade kad sat otkuca 21:40.
Kakvi kraljevi. Svaka im čast. Prosto ne znam šta je bolje. Da li to što rade 6000 m2 8 faking meseci (Trg)... da li to što su obesmislili ceo jedan pogon (Dorćol) i osakatili celu flotu trolejbusa zato što nisu bili u stanju da ostave koridor od 3 m širine i 200 metara dužine... ili to što misle da sklepotinama od autobusa na sklepotini od linije koja radi tek do 21:30 zamene nešto što je nekad bio jedan od glavnih koridora za JGP.
Poremećeni umovi. Tako je to kad politika i trulež nagrizu mozak.