Meni sekretarijat rekao da 26 ne sme da skreće iz Takovske u Svetogorsku..
I meni su svašta pričali / odgovarali, što nema blage veze sa životom, pa su na kraju opet uradili onako kako sam sugerisao.
Iskreno nedostaje mi 21 kao trola, Ako ukidanje bude značilo da dobijamo 21 trolu nazad i plus pojačane ostale linije malo manje ću biti ljut. Svakako ne treba se mnogo radovati ni ovome jer nam nove trole hitno trebaju i ne može mnogo podsistem više zavisiti od starih.
Canseling 28 (act II)Sad će botovi propali da tvrde kako svi ukidaju trole.
Šapke debilko zna da se "ugleda" na druge. težimo i mi ka tome..
Kad živiš u Nacionalnom parku Srbija, pogotovu zadnjih godina, nekako kreneš da misliš da te više ništa ne može iznenaditi. Ali onda pročitaš stvari poput ovoga da hoće da ukidaju celu jednu liniju zbog jednog levog skretanja i shvatiš da sa ovima uvek može još gore i još luđe.
![]()
Koja tuga... Balkan sa izuzetkom Bugarske i Rumunije po pitanju JGP kao da nije u Evropi. Bugarska i Rumunija su verovatno zbog toga što su bile u istočnom bloku prepune tramvajskih i trolejbuskih sistema koje održavaju, obnavljaju i šire.![]()
End of an Era: Greece Begins Dismantling Trolleybus Cables - GreekReporter.com
The transition from trolleybuses to modern electric buses has begun in Greece with the dismantling of overhead power cables in Piraeus.greekreporter.com
ma reći će ništa novo, osim jedne dve nove koske koje će da baci novinarima da žvaću.Сутра се Гангула у 11 обраћа ткд пишите уколико буде нешто око троли и јавног превоза генерално.
Nije nego je čovek realan, iako sam ja protiv toga da nam se iz našeg autobuskog pogona uzimaju zglobna vozila za trolejbuske linije, pa onda mi ostanemo bez rezervnih zglobova.U garaži GSP pogona Dorćol, koji je trolejbuski depo, svako veče borba za svako vozilo da ono sledećeg dana izađe ispravno u saobraćaj. I vozači i putnici su svedoci da ta vozila nisu u sjajnom stanju. Taj argument može da stoji - da se pretvori u autobusku liniju, to korisnici neće osetiti i bile bi pojačane druge trolejbuske linije, ja tu ne bih imao ništa protiv"
Иван Банковић из ЦЛС, значи и они су исти ђаво као ћаци из градске власти чим нема ништа против да се 41 претвори у аутобуску линију.
Niko normalan ne bi podržao zamenu trolejbuske linije, autobuskom...Nije nego je čovek realan, iako sam ja protiv toga da nam se iz našeg autobuskog pogona uzimaju zglobna vozila za trolejbuske linije, pa onda mi ostanemo bez rezervnih zglobova.
Inače: "dok bi trolejbusi bili poslati na linije 21"
Ne misli se na trajno, nego kao privremeno rešenje jer prosto više ispravnih trolejbusa nema. Ja prvi ne bib hteo da vozim one kante i redovno bih isključivao vozila. Sutra da se desi nešto zbog neispravnih trola, vozač će naravno biti kriv.Niko normalan ne bi podržao zamenu trolejbuske linije, autobuskom...
Jedino što mi se sviđa kod ove ideje je konačno vraćanje troli na 21, ali mislim da ni na njoj ni na 41 ne smeju biti autobusi.