Šta je novo?

Trolejbusi

И одговорио сам озбиљно.

Послато са M2102J20SG помоћу Тапатока

poruka je bila odgovor na onu iznad tvoje, al sam zakasnio 10s pa je tvoja otišla pre.

Било шта што није Шкода/Сор, Шкода/Соларис а то би било најбоље. Пре 3 године је сићВе намештао тендер Шкоди али је пропао јер му је било скупо.
Бозанкара, Хигер, било који Кинез, било шта па и нек се уграде масно само да не гледамо више Лукашенков отпад и да опстане систем.​
Propalo mu je jer nije hteo da za iste pare uzme manje. A efekat bi bio isti, jer bukvalno koliko god da ih se kupilo, narod bi pozitivno reagovao. Ali imajući u vidu da su hteli da trole zauvek ukinu, ovo poskupljenje im je došlo kao kec na 11.​

Било шта што није Шкода/Сор, Шкода/Соларис а то би било најбоље. Пре 3 године је сићВе намештао тендер Шкоди али је пропао јер му је било скупо.
Бозанкара, Хигер, било који Кинез, било шта па и нек се уграде масно само да не гледамо више Лукашенков отпад и да опстане систем.
Šta fali Škodilacima?

Au kakvi retardi. Ona stanica je bas bila dobra i korisna, i na tačno pola rastojanja izmeju Politike i Studentskog trga. Ovako maltene nema ni poenta da staje ovde gde staju 29 i 31 jer je pocetna stanica bukvalno na 1 min hoda ako ne i manje. Inače, pre prve rekonstrukcije Trga 2019. izmedju Studentskog trga i Politike, smer ka Zvezdari/Banjici, nije postojala ova stanica prekoputa Staklenca, i to je, po meni, bila retko dobra promena nakon radova na Trgu i vracanja 28-ice, ali ovi debili su morali i to useru potpuno nepotrebnim kruznom tokom

Уопште не видим потребу за изградњу тих кружних токова, посебно што се саосећај на Теразијама сасвим океј одвијао, знам јер сам често туда у вршном часу користио јавни превоз

Bolje umesto 20 elektrobuseva i 20 zglobnih trolejbusa da se zameni za 50 solo trolejbusa i ukupno bude 110 novih solo Škoda troli.
I remontovane beloruske krševe da zadržimo.

Osim toga, razmišljao sam da bez ove garniture u budućnosti se proširi trolejbuska mreža malo južnije. Za primer linija 49 da bude trolejbuska i izgradi se nova mreža u Stepi Stepanoviću. 21 da povratimo takođe.
Ima puno potencijala da se proširi trolejbuska mreža.

Aко је велика аутономија нема потребе за мрежом до Степе и Бановог.

Vrh