dulpro29
Higher intermediate
- Učlanjen(a)
- 01.01.2024.
- Pohvaljen
- 1.182
Ima li toj spasa i koliko je steta?
Ima li toj spasa i koliko je steta?
Da daJel ovo sa sajta Sekretarijata?
Ima, kad izabereš odredjenu liniju i trazis red voznje za istu. Isto mi izlazi ovako za 29LE pa više ga nema. Barem ga ja nisam našao.
Pozdrav, koja je poenta imati 2 linije na trasi Konjarnik - Studentski trg? Zar nije malo previse i 19 i 31? Bolji predlog po meni je da se 31 vrati u trolejbusMogao bih da prihvatim da se ukine ukoliko se vrati 21 i zajedno sa 19 i 22 vrati do Studentskog trga. Onda ponovo imamo sve linije do centra, a 29 ima zglobna vozila koja su joj preko potrebna. A pola trole pola zglobni autobusi je isto solidna ideja, ali sve što pričamo nema poente pošto nas niko neće poslušati![]()
Ne koristi se linija isključivo od prve do poslednje stanice. Potrebno je da se sve trole vrate do centra jer su u 29 nenormalne gužve. Isto važi i za 31. Značilo bi mu da ima 19 kao ispomoć.Pozdrav, koja je poenta imati 2 linije na trasi Konjarnik - Studentski trg? Zar nije malo previse i 19 i 31? Bolji predlog po meni je da se 31 vrati u trolejbus![]()
Po toj logici nisu potrebne obe ni od 42 i 59.Pozdrav, koja je poenta imati 2 linije na trasi Konjarnik - Studentski trg? Zar nije malo previse i 19 i 31? Bolji predlog po meni je da se 31 vrati u trolejbus![]()
Bolje i ovo nego ukidanje![]()
Higer u GSP Beograd danas predstavlja trolejbuse – koji još ne postoje
Higer u GSP Beograd danas predstavlja trolejbuse – koji još ne postojewww.ekapija.com
Не би ме чудило да пристану јер ипак је ово![]()
Higer u GSP Beograd danas predstavlja trolejbuse – koji još ne postoje
Higer u GSP Beograd danas predstavlja trolejbuse – koji još ne postojewww.ekapija.com
Moze i 41, al prvenstveno na 29. Svakako, ako Gsp raspiše tender za trole, velika je šansa da će biti bar 20 zglobova. Ako se bude išlo na varijantu sa Strelom, biće 100% solo eletrkobusk kao što je viđeno u onom nacrtu.И да буде зглобних тролејбуса искључиво за 29.