Bender Rodriguez
Professional
- Učlanjen(a)
- 12.03.2017.
- Pohvaljen
- 60.281
U pravu si, morao sam da proverim i stvarno jeste čak i krov ispeglan.Pa uradjeno je na remontu da displej ne bude više izdvojen

U pravu si, morao sam da proverim i stvarno jeste čak i krov ispeglan.Pa uradjeno je na remontu da displej ne bude više izdvojen
Nemoj sa mnom nikako, pošto nisam dostojan rasprave hahahaha. Ja verujem da uvek imam normalan nastup, a onda glupave provokacije ničim izazvane. Biće da je do mene. Uživaj dečko i nemoj se nervirati bezveze. A ako ti je BKM dizajnom, mislim da ne kažem lepši, nego prosto zaokruženiji kao pojava, da ostavlja jači utisak od trole doleMeni je dizajn naših troli odličan, za razliku od novijih BKM i onih Škoda trolejbusa koje smo trebali da kupimo. Naravno da su Škoda trole mnogo kvalitetnije nego BKM, ali niko to nije ni spomenuo već isključivo dizajn. Mnogima se sviđa, mnogima ne, to je subjektivno. Zato se lepo kaže da o ukusima ne treba raspravljati, pogotovo ne sa tobom.
Koliko znam, ovo na slici je Solarisov dizajn. On mi je odličan. Ja sam mislio na ove trole:Odmah druga priča.
Nemoj sa mnom nikako, pošto nisam dostojan rasprave hahahaha. Ja verujem da uvek imam normalan nastup, a onda glupave provokacije ničim izazvane. Biće da je do mene. Uživaj dečko i nemoj se nervirati bezveze. A ako ti je BKM dizajnom, mislim da ne kažem lepši, nego prosto zaokruženiji kao pojava, da ostavlja jači utisak od trole dole
Pogledajte prilog 245528
ne znam onda šta da ti kažem. Tačno je da se o ukusima ne raspravlja, jeste to subjektivno, al ipak postoji nešto i opšte u tom svetu, kao i ljudi sa vrlo posebnim ukusima, a o tome tek ne treba raspravljati.
Ne pratiš stvari. Škoda-Solaris je trebao da dobije tender, a ne Škoda na karoseriji SOR-a. Opet se vraćam na priču od pre. Taj SOR gore nije oličenje lepote, al deluje prosto bolje i dizajnerski od BKM-a. Ne može se sve gledati samo kroz subjektivni pojam lepote svakog pojedinca. Može da nema lepe maske ne znam kakve sad, al se vidi da je dizajniran, ne znam kako drugačije da objasnim, pa makar i ne po svačijem ukusu. Ostavlja utisak modernog i solidnog vozila makar i na pogled, a BKM ni toliko. Jer sam dizajn i rad oko njega merilo je i za sve ostalo, odnosno, za ukupan kvalitet. Ako se vizuelnom ne posveti pažnja, uopšte detaljima, pojavi kao takvoj, ni ono ispod lima ne može biti mnogo bolje, nego je urađeno sa istim nivoom pažnje, od strane sličnih tehnoloških procesa, i sa slično uloženim novcem u razvoj, na primer. Imamo prvu generaciju Dacia-e Logan. Bez obzira na ukus, po većini sigurno prilično ružan i tek sklapan auto da bude auto i ništa više od toga. Takvog je bio i kvaliteta. Danas je priča sa tom istom Dacia-jom skroz drugačija. Kako su napredovale dizajnom, napredovale su i u svemu ostalom, kao i Škoda automobili, kao i Japanci (ružni do bola mnogi od njih 70-tih i 80-tih godina). Doduše, ima i jako lepo dizajniranih a ne tako kvalitetnih vozila, al jako kvalitetni, a bez ikakvog dizajnarskog pravca nije da uopšte ne postoje, al retke su pojave, najčešće je reč o surovo radnim mašinama.Koliko znam, ovo na slici je Solarisov dizajn. On mi je odličan. Ja sam mislio na ove trole:
Pogledajte prilog 245536
Jako su mi antipatične, kao i novi BKM.
Izvinjavam se na grešci. Solarisov dizajn mi se naravno sviđa. SOR ne. I slažem se da modernije izgleda Škoda, ali ne i lepše. Možda se BKM nije nešto potrudio oko detalja, ali bar izgleda simpatično...Ne pratiš stvari. Škoda-Solaris je trebao da dobije tender, a ne Škoda na karoseriji SOR-a.