A vlogi jeste snsovac ? Uvek mi nije bio jasan na kroju stranu naginje, samo video na forumu da ljudi kazu da dosta gresi informacijeВлоги је Весићев јутјуб-бот а исељење СП Дорћол је његова замисао.
Znam taj osećaj, ja sam se isto bezbroj puta brinuo da nešto ne otpadne ili da mi nešto ne lansira u glavu onaj čuveni kloparajući poklopac ispod sedišta na točku.Sinoc sam se vozio sa nekim cinimi se 2073 ili tu nege. Sedeo na zadnjem diferencijalu, više nije udaranje, osećaj je kao daće da se desi neka scena iz crtanog filma, kao otpašće osovina i ja sve sa njom na sedištu. Golim okom se vidi kako se krov uvija u odnosu na ostatak karoserije. Jako neprijatnia vožnja
Mi plaćamo da idemo u dosadne zemlje da vidimo ispravan trolejbusAjde ajde, ljudi iz dosadnih zemalja bi platili za takvo iskustvo a mi to imamo potpuno besplatno!![]()
Bukvalno jbt.Mi plaćamo da idemo u dosadne zemlje
Sinoc sam se vozio sa nekim cinimi se 2073 ili tu nege. Sedeo na zadnjem diferencijalu, više nije udaranje, osećaj je kao daće da se desi neka scena iz crtanog filma, kao otpašće osovina i ja sve sa njom na sedištu. Golim okom se vidi kako se krov uvija u odnosu na ostatak karoserije. Jako neprijatnia vožnja
Kakva crna Vesićeva struja to je sve ista SNS+SPS+SRS gradska vlast i ne treba ih diferencirati. Hajmo ovako, trolejbuse želi da ukine predmetna instituacija. To je jedini razlog zašto se scenario ukidanja trola iz 2019. godine ponavlja i 2024-2025. godine. Naravno, svesni toga različiti pojedinci iz vlasti tu vide za sebe politički i koruptivni profit.Тако делује. Ал баш Весићева струја.
Зато их треба мењати након сваких пређених 170.000-200.000 километара. Такво је правило за аутомобиле, али верујем да то исто правило важи и за сва возила, било путничка или транспортна.2061 je garažni, prepoznajem je. Sasvim je normalno da udaraju amortizeri nakon 15 godina rada. BMC (crveni) nakon 3 godine isti zvuk pravi.
То је супер ако их има толико, с обзиром да се не одржавају.Koliko je uopšte trolejbusa u funkciji?
Meni se u zadnje vreme čini jedva 50.
Kao i ostale potrošne elemente oslanjanja. Silen blokove, spone, gumice..... Ne čekati da oni propadnu posle 2 godine pa onda do kraja radnog veka voziti sa trapovima koji se direktno oslanjaju metal o metal.Зато их треба мењати након сваких пређених 170.000-200.000 километара. Такво је правило за аутомобиле, али верујем да то исто правило важи и за сва возила, било путничка или транспортна.
То је супер ако их има толико, с обзиром да се не одржавају.
2008, 2021, 2070, 2082 ne izlaze neko vreme. Ne znam ni šta je sa 2042.Koliko je uopšte trolejbusa u funkciji?
Meni se u zadnje vreme čini jedva 50.
Kako ćeš da menjaš amortizere kad nemaš za šta da ih vežeš. Često su ušice i nosači truli, same karoserije nisu u osi, nema tu trapa koji može normalno da se održava. Konstrukcije su jednostavno jako loše. Što se i jedan iole kršten autobus ovde u Beogradu ne raspada tako. Nisu majstori u održavanju čudotvorci, nego majstori.Зато их треба мењати након сваких пређених 170.000-200.000 километара. Такво је правило за аутомобиле, али верујем да то исто правило важи и за сва возила, било путничка или транспортна.
То је супер ако их има толико, с обзиром да се не одржавају.