Na gsp forumu rece nikoleta koja radi u gsp-u i kontrolise saobracaj i radnike GSP-a da gsp ima obavezu klimu da ukljucuje samo tokom leta.Dakle da crkavamo do 22 juna.Nece ljudi da trose struju i gorivo na bagru od putnika
vucko":ao7h7r6s je napisao(la):Na gsp forumu rece nikoleta koja radi u gsp-u i kontrolise saobracaj i radnike GSP-a da gsp ima obavezu klimu da ukljucuje samo tokom leta.Dakle da crkavamo do 22 juna.Nece ljudi da trose struju i gorivo na bagru od putnika
Знамо. Температура 45 степени, а они јаве да је 39.JohnnyLee":96s6fnnk je napisao(la):код нас по закону се на преко 40°C проглашава ванредно стање. а сами знате каква су била лета у Београду, по 40+°C па ником ништа.
I ne treba da uključuju klime kada putnička st*** otvara prozore, ja se jednom vozio klima radi a prozori otvoreniFelix55":ysezhwb0 je napisao(la):E stvarno smo neverovatna zemlja... Konačno se nabave nove klimatizovane trole, i kada počnu prve vrućine, vozači klimu u delu za putnike jednostavno ne uključuju, ali zato sebi lepo rashlade kabinu... :bash: :bash: :bash:
Interesuje me kako bi glasilo objašnjenje rukovodstva GSP-a / pogona Dorćol / Sekretarijata za saobraćaj u vezi sa ovim!
Najjednostavnije rečeno; Neobrazovanost.Senke":2nphll6f je napisao(la):I ne treba da uključuju klime kada putnička st*** otvara prozore, ja se jednom vozio klima radi a prozori otvoreni
Nisam mogao da odolim da ti ne dam plusic!!!! Skoro se ovako slatko nisam nasmejao! :lol:rokitansky":3rvldyhx je napisao(la):Ja u svojim kolima nemam klimu, ali drzim zatvorene prozore da bi drugi vozaci mislili da imam.
Slažem se najbolje rešenje da se prozori koji se otvaraju zaključavaju tj.da na svakom postoji bravica..tragac":17pxjeew je napisao(la):danas sam se vozio u tri trole, sve tri nove klimatizovane, na linijama 40, 41 i 29, u dve od tri trole je bio ukljucen samo prednji klima uredjaj, fora je da samo vozac sebi moze da ladi yaya, ali bolje i to nego da ne pali klimu uopste
elem, uopste mi nisu jasni proizvodjaci koji isporucuju klimatizovane trolejbuse, autobuse i tramvaje sa prozorima koji se otvaraju