laki72 » 27 Sep 2017 01:04 am[/url]":3frwcf4n]
spatiotecte":3frwcf4n je napisao(la):
Ajde reci da nije tako Laki, bar kad je u pitanju VRO?
Mene ste ozbiljno polivali kofama kad sam se zalagao da se Zaricev most prebaci na VRO.
Nikoga ne polivam nicim
Smatram da se VRO ne treba urbanizovati nikada.
To mi je stav, tako razmisljam. Jbg, neko se slaze, neko ne. Ja sa time nemam problem.
A posto u Srbiji zivim 43 od svojih 45, znam da tamo gde ima puta, Srbin pozeli da malo oproba graditeljske sposobnosti.
Krene jedan, pridruzi mu se i drugi, od njih vidi treci, pa kaze sebi ajd i on...
I eto novog primera poput Savskog nasipa koji ce nam ostati kao spomenik na nesposobnu i korumpiranu drzavu i podsecanje da iako svi jednaki, neki su vise jednaki od ostalih, pa zive na reci, dok neki drugi vise nemaju ni pristup do reke.
A za VRO...
I kada bi Beograd imao 7 miliona stanovnika (dakle da se svo stanovnistvo doseli u glavni grad) po meni bi VRO TREBALO DA OSTANE BEZ OBJEKATA, BEZ URBANIZACIJE.
Neka oko njega zivi taj buduci grad od 7 miliona dusa
, a neka ono ostane kakvo jeste, nekad vece, nekad, manje, sa vise ili manje sume, ali prepusteno prirodi.
A prica o 'forumskoj policiji' zvuci krajnje nezrelo, jer kada imamo brojne istomisljenike - to je Ok, ali kada su nam brojni neistomisljenici, onda su oni 'forumska policija'
Ipak nece biti da je tako, zar ne?
Sent from my LG-D320 using Tapatalk