Klime inače nisu estetski elementi, ali ove su prilično ružne. To samo pojačava uverenje da preko njih moraju da idu maske.svajcika":3seaoe86 je napisao(la):Objekat je ok ali ove ogoljene klime bas kvare utisak.
sanjar":291th4ug je napisao(la):Ja ne mogu da zaspim od kada sam ove klime video
Sent from my SM-N975F using Tapatalk
Rekao sam da necu ali moram:zemunac zvani":107nbbad je napisao(la):A sto se tice Daikin klima ima i boljih kao Micubisi ona je duplo bolja!!!!
Bolje da su te klime ugradili...
Nije on kriv, bio je vezan kad je bio mali[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=768907#p768907:297qs7qg je napisao(la):epedja » Uto Avg 25, 2020 7:25 am[/url]":297qs7qg]Rekao sam da necu ali moram:zemunac zvani":297qs7qg je napisao(la):A sto se tice Daikin klima ima i boljih kao Micubisi ona je duplo bolja!!!!
Imate 100% proverene informacije kao i:
- za to da su banke prestale da izdaju kredite ,
- da su 100% obicne klime a ne inverter
- da ce useljenje biti april, maj....
- da nece stavljati kutije
- da je micubisi bas bas duplo bolja?
Dosta “proverenih” i na kraju se cesto ispostavi netacnih informafija. Pitam li se ko je izvor
A da na kraju gde ste ono uzeli stan, hocete se degovoriti sama/sam sa sobom?
predlog, iskulirajte dalje ovog trola
Sent from my iPhone using Tapatalk
[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=768907#p768907:230mq21r je napisao(la):epedja » Uto Avg 25, 2020 7:25 am[/url]":230mq21r]Rekao sam da necu ali moram:zemunac zvani":230mq21r je napisao(la):A sto se tice Daikin klima ima i boljih kao Micubisi ona je duplo bolja!!!!
Imate 100% proverene informacije kao i:
- za to da su banke prestale da izdaju kredite ,
- da su 100% obicne klime a ne inverter
- da ce useljenje biti april, maj....
- da nece stavljati kutije
- da je micubisi bas bas duplo bolja?
Dosta “proverenih” i na kraju se cesto ispostavi netacnih informafija. Pitam li se ko je izvor
A da na kraju gde ste ono uzeli stan, hocete se degovoriti sama/sam sa sobom?
predlog, iskulirajte dalje ovog trola
Sent from my iPhone using Tapatalk