milos.tomic » Uto Jun 30, 2020 9:12 am[/url]":2cft63ev]
Komsinica123":2cft63ev je napisao(la):
Hvala Milose na odgovoru!
I ja sam trenutno u toj situaciji, gde bih kupila samo iz razloga sto su drugi rezervisani.
Slazem se da ljudi imaju problem sa poslednjih spratom zbog starih zgrada, i u pravu si, samo to bas i nije slucaj samo sa starim zgradama. Npr zgrade kod arene koje su relativno nove imaju taj problem, kao i jos par novijih (10ak god) na Novom Beogradu. Ali to su mahom ravni krovovi, pa se nadam da to nece biti problem.
Slažem se da postoje i novije zgrade sa raznim problemima. Nažalost, od kako je krenula masovna stanogradnja, pre nekih 15ak godina, kvalitet je dosta opao.
Razlog je što su u taj unosan biznis ulazili razni investitori i izvođači, od kojih su mnogi gledali samo brzu zaradu.
Mislim da je veliki faktor u odlučivanju za kupovinu u ovom slučaju bio tim koji stoji iza projekta. Ista ekipa iza sebe ima neke jako kvalitetne projekte, mada i oni treba da prođu test vremena.
Nemam veze sa Merinom, samo obrazlažem svoje rezonovanje. Na kraju nisam u potpunosti zadovoljan njihovim ponašanjem, ali nisam još zažalio.
Mislim da u trenutnoj tržišnoj ponudi stoje dobro kada je kvalitet u pitanju.
Sent from my MI 9 using Tapatalk