Šta je novo?

Tri nova kružna toka na Novom Beogradu kod TC Ušće

jes da je ovo za skoro svaku temu na ovom forumu ali je sad neophodno ovde

Š A P I Ć U O D L A Z I Š A P I Ć U O D L A Z I
Мислиш заиста да би се ишта променило одласком Шапића? Ја не верујем да је он лично ишта од овога и смислио. Он је само добио на сто пројекат ових кружних токова и осталих саобраћајних решења, а њеогово је да управља кризом. Сада ти који су то све осмислили виде да је срање, али они размишљају ако признамо да смо сј...и ствар народ ће рећи да смо неспособни, јер после месец дана рушимо оно што смо правилли. Пошто је рејтинг изнад свега, гураћемо промашен пројекат па макар цео град стао. Само овај мандат да се изгура, срушићемо Сајам и запосети земљиште, омастити се од Експоа... да не ширимо на национални план ако крене рударење литијума... Они ће обезбедити следећих 10 генерација...

А, не, него за приступ Старом двору, богами: забрањено и парним и непарним данима.

(Људи, немојте сад с причом "треба нам бољи јавни превоз", "спас је метро", "треба форсирати бициклизам"... дај, јбг, стварно! Па два од та три су пострадала с овим! И то је буквално тест интелигенције - да се такво троловање сада избегне.)

Najcudniji deo price je sto je gotovo sigurno i sam Sapic u svom autu doziveo ovu guzvu, a opet nece, bar zbog licne koristi, da sanira ovaj cirkus

• Sviđa mi se
Reagovanja: wk_
Najcudniji deo price je sto je gotovo sigurno i sam Sapic u svom autu doziveo ovu guzvu, a opet nece, bar zbog licne koristi, da sanira ovaj cirkus
Koji crni Sapic covek sa kojim 90% njegovih saigraca ne prica sa kojim je proveo 10 godina u vaterpolu...toliko o tom coveku!
On je samo marioneta, a ove odluke donose neki njihovi polupismeni ljudi sa ko zna kakvim pritiscima!
Prva STRUKA se ovde odavno vise nista ne pita!

Све "хејтере" који кажу да је ово јутрос нека гужва позивам да сачекају поподневни шпиц, можда ће онда схватити да ово од јутрос и није нека гужва :unsure:

Koji crni Sapic covek sa kojim 90% njegovih saigraca ne prica sa kojim je proveo 10 godina u vaterpolu...toliko o tom coveku!
On je samo marioneta, a ove odluke donose neki njihovi polupismeni ljudi sa ko zna kakvim pritiscima!
Prva STRUKA se ovde odavno vise nista ne pita!
Али неко мора да потпише пројекат јел да? А тај ко је потписао мора да има неки факултет, неку лиценцу пројектанта, нешто.... не може градоначелник то да потпише. Ајмо име како се тај човек зове, где то уопште може да се сазна? Да ли је била табла са подацима о градилишту кад су ишли радови, да ли је неко то успео да слика?

Ti inženjeri su beskičmenjaci koji su samo izvršili Gangulin nalog. A to je posledica sistema selekcije zadnjih 12 godina gde je SNS postavio na sva bitna mesta u državi klimoglavce bez integriteta. I zato sad prisustvujemo saobraćajnom iživljavanju Gangulpaše.

Koliko ima ovakvih slučajeva za koje mi ne znamo?
Tako da - manite se prebacivanja krivice na ljude koji žive od mesečne plate.
Jedini krivac za ovo je - Šapić.

Али неко мора да потпише пројекат јел да? А тај ко је потписао мора да има неки факултет, неку лиценцу пројектанта, нешто.... не може градоначелник то да потпише. Ајмо име како се тај човек зове, где то уопште може да се сазна? Да ли је била табла са подацима о градилишту кад су ишли радови, да ли је неко то успео да слика?
Мада колико се сећам овде није било ни оне табле поред градилишта, сигурно с разлогом. Тако да су шансе да сазнамо име одговорног ....

• Sviđa mi se
Reagovanja: wk_
Ljudi, za sve ove projekte ne postoji nikakav pravi projekat. Nema građevinske table nigde, niti je bilo.

Siguran sam da ovde ima posla za Građevinsku inspekciju (republičku) i to bi i bilo već pokrenuto da nisu svi iz istog tima.

Vesić kao u sukobu sa Šapićem?!

Da je u pravom sukobu, Šapić bi već bio u zatvoru.

Ovde je na delu ono što je već pominjano - ONI NE SMEJU DA PRIZNAJU SVOJU GREŠKU. Siguran sam da im je to prva tačka u njihovom programu.

To bi pokazalo da su ranjivi, da nisu bezgrešni i da možda neko drugi zna bolje.

Koliko ima ovakvih slučajeva za koje mi ne znamo?
Tako da - manite se prebacivanja krivice na ljude koji žive od mesečne plate.
Jedini krivac za ovo je - Šapić.

Не! за ово су криви и људи од струке који су ставили потпис на свој пројекат и треба да сносе свој део одговорности!

Ако се плаше да буду пребачени у Тунгузију могу слободно да пронађу други посао, јер посла данас срећом има (и биће га све више и више!), посебно за стручне људе који стоје иза свог рада и свог знања.

To I jeste fora, nigde!
Ti ljudi su juce trebali da izadju na tv i objasne kakva je problematika, a ne vaterpolista.

Nije bila ....provereno, radjeno bez gradj dozvole

Tako je. Konzerviraju ukrštene raskrsnice jer one ostaju u centru kruga i tako se čuvaju za buduće generacije!

Не! за ово су криви и људи од струке који су ставили потпис на свој пројекат и треба да сносе свој део одговорности!

Ако се плаше да буду пребачени у Тунгузију могу слободно да пронађу други посао, јер посла данас срећом има (и биће га све више и више!), посебно за стручне људе који стоје иза свог рада и свог знања.
Ti si izgleda prespavao nekoliko poslednjih godina zavođenja strahovlade?
Gde će da nađu posao? Nije više situacija "ako ti nećeš, slobodno idi naću ču ko hoće", već je "obećav ti da nećeš moći nigde na nađeš posao" jer su osvetoljubivi, uništavaju ludima karijere za primer drugima i svi su uvezani u mutnim kombinacijama.

Uostalom ko kaže da je postojao saobraćajni projekat? Koliko su divlji, dovoljan im je i građevinski...

Bice sve gore i gore. To je cista matematika. Ne moze drugacije.
Jednostavno priroda i nauka o sistemima ne daju.
Statistika ne da. Fizika ne da. Posle toliko pocinjenih gresaka, posle izgradnje jednog bolesnog i zlog sistema.

Naviknimo se na to da je Beograd danas ispod ranga gradova treceg sveta.

20241030_091840.jpg

20241030_092306.jpg

20241030_095530.jpg

20241030_095715.jpg

20241030_095731.jpg

20241030_095832.jpg

20241030_095937.jpg

20241030_095947.jpg

20241030_100024.jpg

20241030_100043.jpg

20241030_100108.jpg

Bravo sapicu care

Prilozi

• 20241030_092332.jpg
    20241030_092332.jpg
    86,2 KB · Pregleda: 44
Nikad nije bila veća gužva ujutra ka gradu iz NBg pravca. Kad je uveden kružni tok, osetilo se više popodne iz grada ka NBg, gde nije bila ranije gužva, ali jutros je katastrofalno bilo. Ne smem da zamislim šta će tek biti od prekosutra.

Da objasnim celu situaciju. Pošto je čovek poreklom sa Korduna, poznajem Gangulu indirektno. Od ljudi koji su bliski sa njim, čuo sam da je čovek pun fiks ideja i da je veoma tvrdoglav. Meni deluje da je ovo bila njegova ideja i da je našao idiote koji će to sprovesti. Dakle, kriv je i on i inženjeri koji su projektovali kružni tok. Svi na odgovornost!

Nikad nije bila veća gužva ujutra ka gradu iz NBg pravca. Kad je uveden kružni tok, osetilo se više popodne iz grada ka NBg, gde nije bila ranije gužva, ali jutros je katastrofalno bilo. Ne smem da zamislim šta će tek biti od prekosutra.

"Neka bude sto biti ne moze"
P P Njegosh

Vrh