Pogledajte prilog 208608Pogledajte prilog 208609
Jedno od rešenja koje će praksa pokazati kao loše:
Ovo ostrvo je ostavljeno tako da se iz BUL Nikole Tesle može skretati levo u ulicu Ušče. To će remetiti izlazne tokove ka Bulevaru NT jer neće biti semafora pa će ovi što skreću levo u ulicu Ušče morati da čekaju vremensku priliku da izvrše menavar-u- svakom slučaju ometaju izlaz iz KT a time diktiraju i kapacitet.
Ono što je trebalo uraditi je produžiti ovo razdelno ostrvo i onemogućiti levo skretanje iz Bulevara NT u ulicu Ušče. Oni koji to žele mogu se okrenuti na KT i izvršiti desno skretanje u ulicu Ušče.
Neko napisa ranije da je to namerno urađeno da se ne bi skupljala voda u samom KT kad krenu jake kiše...čak i da je tačno, obzirom kako se sve radi na "o ruk", biće nekog cirkusa sigurnoDa li je neko primetio koliko je i ovako nezavrsen KT visi od Bul. Mihajla Pupina?
zanima me kako ce to premostiti, pogotovo kad dodje vreme za preusmeravanje saobracaja na odradjen deo kako bi se zavrsio ceo KT
Prihvatam kritiku, evo sve sam objedinio u jedan klip:Свака част на овим снимцима, занимљива је ова стручна критика, једина замерка што је у превише исцепканих клипова.
Na ovom kružnom toku postoje semafori.Boli ih uvo, njima je u interesu da bude što veći haos i gužva, pa da se više puta prepravlja, i na kraju da se iz nekog 5. puta uradi krštena denivelacija.
Ovako nešto je trebalo uraditi, po uzoru na kružni tok Remetinec u Zagrebu:
Pogledajte prilog 208531
Zaiata svaka čast. Moram da istaknem.Prihvatam kritiku, evo sve sam objedinio u jedan klip:
Maestro svaka čast, uzgred čovek iz strukePrihvatam kritiku, evo sve sam objedinio u jedan klip: