Srpskih vladara? :shock: Zar se to sad ne zove Kralja Milana? Nemam ja nista protiv, ali sam zbunjen, jer ja je jos zovem Marsala Tita. :?
[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=449000#p449000:1kd23pij je napisao(la):owim » 01 May 2017 06:53 pm[/url]":1kd23pij]Konačno nešto sa čime se sasvim slažem!DzonTravolta":1kd23pij je napisao(la):Ono što meni generalno smeta na ovom forumu je to što se gomila postova koji bi mogli da idu na temu "Relax" - "Paralelni Beograd", jer su obična fantaziranja, potezanje davno zaboravljenih projekata i tome slično. Mada je forum po definiciji diskusiona grupa, treba se držati nečega što je aktuelno i izvodljivo. Da li je realno očekivati da se ukinu tramvaji od Slavije do Banjice? Nije. To mi je zasmetalo, zato što je ukidanje tramvajske pruge na toj trasi podjednako verovatno kao uvođenje čeza na toj ruti.
Ali da ne misliš da si samo ti direktno pogođen: meni to zasmeta i kada čak stručnjak poput Karla ovde iznosi neke stavove koji su podjednako (ne)realni. Pritom je čovek ubedljivo najveći stručnjak i tu i tamo rekne dosta toga pametnog, no da li je išta od njegovih "big" ideja izvodljivo i planirano? Nije. Da li je to zato što su u gradskoj vlasti papci? Možda.
A tramvaj ponovo kroz Srpskih vladara - da bog da se nikada ne ostvari. Imamo trolejbuse, pokrivaju potrebni broj putnika, ne racunam 31, sad bi raspinici da se kopa cela Srpskih vladara mesecima da bi se jedan dobar i brz sistem koji radi, zamenio drugim koji radi? I to da drnda drmvaj i trese zemlju odmah ispred mog ulaza? No way, amigo!
Bilo nekada, tramvaj je nekad isao do Ade, isao Svetog Save do Milesevske, ali to su neka druga vremena.
Apsolutno protiv bilo kakvog kopanja Spskih vladara. No, znam da se najmanje pitam, te samo mišljenje, a i u pogresnoj temi.