Šta je novo?

Trg Slavija

Nisu napisali da je firma MBA “Ratko Mitrović i ,,sredila,, i Batajničku petlju tako da je Batajnica ostala bez uklucenja
pa mora da se kruži naokolo , o kvalitetu njihovog ,,sredjivanja,, V. Stepe vec su ocenjeni od strane nadležnih kao neispravni
pa ako je to fušerisanje faktor za dobijanje posla onda ce ga i dobiti
 
Аутокоманда рађена прошле године, већ на делу где су шине по средини и где је она гума поред шина, то се већ увелико распада. Толико о квалитету радова.

Sent from my D6503 using Tapatalk
 
[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=443491#p443491:24xnhdlk je napisao(la):
igor989 » 31 Mar 2017 11:47 am[/url]":24xnhdlk]Аутокоманда рађена прошле године, већ на делу где су шине по средини и где је она гума поред шина, то се већ увелико распада. Толико о квалитету радова.

Sent from my D6503 using Tapatalk
Plus na kruznom toku ispred V. Stepe je saht propao dobrih 5-10cm, ispred Bulevara JNA smer ka Banjici su vec popunjavali neku rupu kod sina iako se njima fakticki ne prolazi. Kvalitet radova i saobracajnog resenja je ispod zadovoljavajuceg nivoa.
 
Zbog fušeraja sto se mene tiče firma MBA Ratko Mitrović mora da potraži neki drugi grad u
Bgdu su se pokazali zauvek ... kako ona samo provizijasima odgovara
eto prilike da se uverimo da li su potpisali novi ugovor i koga imamo u upravi grada
:sesir:
 
kopte3":mmlngkx1 je napisao(la):
[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=443491#p443491 je napisao(la):
igor989 » 31 Mar 2017 11:47 am[/url]":mmlngkx1]Аутокоманда рађена прошле године, већ на делу где су шине по средини и где је она гума поред шина, то се већ увелико распада. Толико о квалитету радова.

Sent from my D6503 using Tapatalk
Plus na kruznom toku ispred V. Stepe je saht propao dobrih 5-10cm, ispred Bulevara JNA smer ka Banjici su vec popunjavali neku rupu kod sina iako se njima fakticki ne prolazi. Kvalitet radova i saobracajnog resenja je ispod zadovoljavajuceg nivoa.
Очекујемо до краја године кратере на новом кружном току.

Sent from my D6503 using Tapatalk
 
Izgleda da je MBA i dobio na kraju posao, prilično stidljivo se ta vest pojavila u pojedinim medijima.

I prilično nezabeleženo je ista vest prošla, da li zbog toga što su se mediji bavili izborima ili zbog nečega dugog.

Uglavnom, ako je suditi po vestima, već ovog meseca, se kreće sa radovima.
 
[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=443605#p443605:3i12tekg je napisao(la):
kkorisnikk » 31 Mar 2017 23:45[/url]":3i12tekg]
Uglavnom, ako je suditi po vestima, već ovog meseca, se kreće sa radovima.

Али, свакако не пре Београдског маратона, јер траса иде туда.
 
To ce opet sve da kasni. Kao i uvek. I na kraju ce verovatn osamo asfalt da zamene.
Pocetak radova u aprilu - kvota 12
Pocetak radova u oktobru - kvota 1.2
 
m771qt.jpg
 
Због најављене реконструкције централног градског трга, почело уклањање приватних објеката. Агенција за инвестиције расписаће тендер за фирму која ће "чистити" терен

http://www.novosti.rs/%D0%B2%D0%B5%D1%8 ... na-Slaviji
 
...Rekonstrukcija Slavije počeće oko 1. maja, najavljeno je danas na javnoj prezentaciji predviđenih radova u ovom delu Beograda. Osim Slavije, rekonstruisaće se Bulevar oslobođenja i Ruzveltova ulica.

Izvođač radova za ova tri saobraćajna čvorišta je MBA Ratko Mitrović, koji je izabran u martu. Rok za završetak svih planiranih radova je 180 dana od datuma početka radova, a njihova ugovorena vrednost je oko 1,94 milijarde dinara bez PDV-a.

Novina, koju je eKapija saznala na današnjoj prezentaciji, jeste da su osim penala, za izvođače radova predviđeni i - bonusi.

- Za izvođača su prvi put predviđeni bonusi - do maksimalno 10% više od ugovorene cene, ako bude ranije završio radove, ali i penali do ako bude kasnio - rečeno je na prezentaciji predviđenih radova...

Izvor http://www.ekapija.com/website/sr/page/ ... oreni-FOTO
 
- Za izvođača su prvi put predviđeni bonusi - do maksimalno 10% više od ugovorene cene, ako bude ranije završio radove, ali i penali do ako bude kasnio - rečeno je na prezentaciji predviđenih radova...

Колико смо ретардирана земља када је ово могуће... Па и са кашњењем смо добили ужасно реконструисану Војводе Степе, а ови ако пожуре не смем да замислим шта ће испасти, а они ће добити награду :bash:
 
Inače, rušenje objekata na budućem platou će izvršti Ratko MItrović. I to u trenutku kada krenu sa radovima.
 
Ne znam da li je iko od nadleznih razmisljao o problemu vetra. Beograd ume da bude poprilicno vetrovit, da ne pricam o kosavi. To ce stvarati problem mokrih kolovoza, a i ometace saobracaj.

Pre nekoliko dana sam u prolazu fotografisao fontanu koja je u precniku dovoljno velika, a ima i manje mlaznica i nizi vodoskok. Na prvoj slici se vidi kako vetar raznosi vodu a na drugoj raskvasena podloga.


Pogledajte prilog 1
 
Кажу, имаће фонтана сензоре, да регулишу јачину млаза у зависности од ветра.
 
Kao što se vidi sa miloševog skena zidovi fontane su obloženi granitnim pločama, danas u prolazu videh
da je u toku oblaganje samih gornjih ivica zida fontane. Istim materijalom naravno, rekao bih
da su obložili oko 60% gornje ivice zida.
 
DzonTravolta":4upoy0xz je napisao(la):
Ono što meni generalno smeta na ovom forumu je to što se gomila postova koji bi mogli da idu na temu "Relax" - "Paralelni Beograd", jer su obična fantaziranja, potezanje davno zaboravljenih projekata i tome slično. Mada je forum po definiciji diskusiona grupa, treba se držati nečega što je aktuelno i izvodljivo. Da li je realno očekivati da se ukinu tramvaji od Slavije do Banjice? Nije. To mi je zasmetalo, zato što je ukidanje tramvajske pruge na toj trasi podjednako verovatno kao uvođenje čeza na toj ruti.

Ali da ne misliš da si samo ti direktno pogođen: meni to zasmeta i kada čak stručnjak poput Karla ovde iznosi neke stavove koji su podjednako (ne)realni. Pritom je čovek ubedljivo najveći stručnjak i tu i tamo rekne dosta toga pametnog, no da li je išta od njegovih "big" ideja izvodljivo i planirano? Nije. Da li je to zato što su u gradskoj vlasti papci? Možda.
Konačno nešto sa čime se sasvim slažem! :D

A tramvaj ponovo kroz Srpskih vladara - da bog da se nikada ne ostvari. Imamo trolejbuse, pokrivaju potrebni broj putnika, ne racunam 31, sad bi raspinici da se kopa cela Srpskih vladara mesecima da bi se jedan dobar i brz sistem koji radi, zamenio drugim koji radi? I to da drnda drmvaj i trese zemlju odmah ispred mog ulaza? No way, amigo!

Bilo nekada, tramvaj je nekad isao do Ade, isao Svetog Save do Milesevske, ali to su neka druga vremena.

Apsolutno protiv bilo kakvog kopanja Spskih vladara. No, znam da se najmanje pitam, te samo mišljenje, a i u pogresnoj temi.
 
Vrh