Šta je novo?

Trg Slavija

Stavljena je na fontanu neka konstrukcija koja liči na tribine.

Bilo je reči juče o tome, reč je o šatoru protiv zime. Tačno na vreme. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Konstrukcija je ogromna, današnje fotke.

IMG_20170222_135243.jpg

IMG_20170222_135249.jpg

IMG_20170222_135302.jpg

IMG_20170222_135315.jpg

IMG_20170222_135332.jpg

Mogu da je iznajme za neku svadbu za 200-400 evra

Hahaha malo pre sam prosao pored, to je obican sator sa beer festa tipa ako se neko seca sa standa Paulaner-a, kakav crni zastitni balon...
Nego mocnije i skuplje zvuci zastitni balon...

Sto da ne drugarski da se angazuje kran kao da podizu neku gredu betonsku za most a ne celicne stapice za ovu sklepotinu koja je ko zna cija pa da se iskoristi.

Pa ovo je priprema za proslavu kada budu otvarali fontanu svecano, nema veze sto vodoskok nece moci da probije.

Smejurija, ljudi moji. Da li ce bar udariti nov asfalt? A cena u svakom trekstu rugacija. Sad je 254 miliona, a ja mislim da su krenuli od 180, preko 220... Za te pare pola hotela Slavija moze da se podigne :D :D Sa sve namestajem :D

Khm, druga slika je moja :p

A lepo ja kažem, organizuju ispraćaj nikoliću pod šatorom, a toplijena Slaviji nego na ušću. Generalno, teška smejurija osim ako očekuju baš obilate padavine, al onda ne znam koliko će ovo da im pomogne? A možda taj muzički deo fontane ne sme da se pokvasi?

Joj video sam danas. Ove slike ne mogu da docaraju velicinu ovog satora, kao sto je to slucaj uzivo :D

rekonstrukcija slavije
+ nova zgrada filharmonije
+ goran vesic
= sator sa muzickom fontanom u centru kruznog toka

Иста мета - исто одстојање..

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=P75KVrO8SX8[/youtube]
Utisak 30. 03. 1997.

Ма то бре подижу шатор за Селаковића, пошто се човек жени сад у недељу, па да имају где да праве теревенку :D

Verovatno sator postavljaju nadajuci se 'Woooow' efektu kod naroda kada ga sklone :bash:

zsdC8IZ.jpg

Sa strahom postavljom ovo, ovi kakvi su, reći će dobra ideja

Ovo boli koliko je dobro. Sa sve belim i crnim sokom, vodom i Banatskim rizlingom u kadru.

Da li Vesića bar malo sramota što je ovu šatru nazivao balonom?

Naravno, da je ovo OK rešenje, ali nemoj da ga nazivaš pogrešnim imenom.

Ja verujem da je on zaista želeo neku kupolu da napravi, ali je shvatio da je ovo mnogo jeftinije rešenje.

ps: naravno da ga nije sramota, što se da primetiti iz gomile neistina što je izrekao i uvidom u njegovu biografiju.

A šta rešava ovaj šator? Ako se ne sećate Vesić je "Balon" najavljivao za zimske dane kada je temperatura ispod nule da bi radovi mogli da se izvode. Sada je došlo proleće, radovi mogu da se izvode svakog dana u idealnim uslovima i čemu onda potreba za šatorom? Da Vesić opet ne ispadne bu**** pa nešto obeća i neispuni ili da bi oprali pare kroz "Otežane uslove rada"? Zašto se nigde drugde, ni na privatnim ni na državnim gradilištima radovi ne izvode pod šatorom ako je on neophodan? A ne zaboravite da cena ovog šatora nije nimalo mala, samo pogledajte koliko košta iznajmljivanje dizalice za dan rada pa će vam biti jasno koliko para nam na ovaj način kradu.

Sramota je kako nas dobro kradu.

Vrh