Šta je novo?

Trg Slavija

Taman pred izbore ima da šljašti kao besplatan marketing. Boje ce biti a aprilu crvena i plava sa sve bilbordom velikog vodje u pozadini, sto ce nesumnjivo podsvesno asocirati na boje SNSa. kao sto su izabrane reci velikog vojvode Mišića koje idu preko celog bilborda na generalštabu. Obratite pažnju na poslednju reč koja odzvanja u glavama čitalaca Informera. -Ko sme, taj može, ko ne zna za strah taj ide NAPPRED! -Ko tu ne vidi sublimiranu poruku od strane vlasti taj je slep pored ociju.

Послато са LG-D802 уз помоћ Тапатока

"Sublimisane" poruke na sve strane. Zaje*avaju se s narodom. Ma da, mora kupola da se stavi a na kupoli zna se ko i da se vidi iz satelita! Nece oni tu Slaviju zavrsiti do nove godine, a i kad je zavrse izgledace kao cvetni trg. I ako mislite da ce mlaznice da prskaju kao na slici, varate se!

Oktobar 2016.
Slavija01%20oct%202016.jpg

Februar 2017.
170203-Slavija-trg-01.jpg

Oktobar 2016.
Slavija02%20oct%202016.jpg

Februar 2017.
170203-Slavija-trg-02.jpg

kakva je to rekonstrukcija kad izostaje naj važnije - ,,centriranje,, središta kruga Slavije :o

Dok se ne poruše udžerice u Bulevaru Oslobođenja, ovo za mene nije ozbiljan posao.

[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=431864#p431864:2oaym7kc je napisao(la):
DzonTravolta » Sat Feb 04, 2017 2:49 pm[/url]":2oaym7kc]Dok se ne poruše udžerice u Bulevaru Oslobođenja, ovo za mene nije ozbiljan posao.

Što bi se maltretirali da zapravo urade nešto korisno i smisleno, kada mogu da bace pare na gluposti? Zato što bi rešavanje problema tih udžerica zahtevalo trud i pravo angažovanje, a to vlast ne može ni da smisli. Pretpostavljam i da nije rešeno pitanje vlasništva tih "kućica", što bi još više demotivisalo vlast da započne projekte koji su nam daleko potrebniji od muzičkih fontana.

Zapravo, na jednoj od ruševina je stajala (a valjda i dalje stoji) tabla da se ne pristupa, jer će uskoro tu biti gradilište.

Inače, pitanje: šta je tačno predviđeno za saobraćaj u Bulevaru Oslobođenja: hoće li tramvaj ići u sredinu, ili ostaje kao i do sada?
Ima li uopšte nekog projekta?

[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=431877#p431877:2zrd8lfx je napisao(la):
streetwanderer » 04 Feb 2017 14:45[/url]":2zrd8lfx]
[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=431864#p431864:2zrd8lfx je napisao(la):
DzonTravolta » Sat Feb 04, 2017 2:49 pm[/url]":2zrd8lfx]Dok se ne poruše udžerice u Bulevaru Oslobođenja, ovo za mene nije ozbiljan posao.

Što bi se maltretirali da zapravo urade nešto korisno i smisleno, kada mogu da bace pare na gluposti? Zato što bi rešavanje problema tih udžerica zahtevalo trud i pravo angažovanje, a to vlast ne može ni da smisli. Pretpostavljam i da nije rešeno pitanje vlasništva tih "kućica", što bi još više demotivisalo vlast da započne projekte koji su nam daleko potrebniji od muzičkih fontana.

Генерално градски проблем, разлог што је цео источни Београд улепшана циганмала

Ima istine. A da sada grad preuzme neke nazovi totalitarne mere, recimo, da poruši to, odmah bi krenuli "Ne davimo Beograd", "Beograd nije Mali", blablabla... (čisto da se ogradim, aktuelni režim mi je ogavan sam po sebi, ali zna se šta je grad, a šta nije grad).

Hajd i ja malo da narušavam mentalno zdravlje forumaša:
http://www.b92.net/biz/vesti/srbija.php ... id=1227497

BG čekaju velike novine, neće biti isti

Vesić je kazao i da će fontana na Slaviji biti završena do maja, kako je i najavljeno, a da će do kraja godine biti potpuno uređena saobraćajnica od Slavije do Veterinarskog fakulteta.

Biće uređen i park između Slavije i ulice Kralja Milutina i potpuno rekonstruisana Ruzveltova ulica sa biciklističkim stazama.

Ja jedino što ni dalje nigde ne videh šta će konkretno da rade u Bulevaru Oslobođenja (pomenute udžerice na stranu).

може ли неко да протумачи из овог плана макар са које стране ће бити колосек ка Славији?

[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=425644#p425644:2ge0xqme je napisao(la):
vucko » Чет Дец 29, 2016 7:15 pm[/url]":2ge0xqme]
file.php

Nisam video debilniji plan sa više suženja i ometanja protočnosti i jednog kružnog toka od ovog :shock:

Bulevar Oslobođenja, odeljak kojim ljudi idu da posete jednu od najvećih srpskih turističkih atrakcija, Hram Sv. Save.
Sam ulaz u uži centar grada.

Inače, ovaj "Majpers" se bavi građevinom, što će reći, verovatno će nešto da se gradi od nule.

Pa ostao je taj mali deo bloka sa prizemnim kucama ili kucama P+1, naravno jednog dana ce otici u vecna lovista i napravice se nove zgrade.

Taj jedan dan se u Srbistanu večito odlaže.
Simptomatično je što trenutne vlasnike dotičnih, ukoliko već nije urađena eksproprijacija, zabole uvo za ove udžerice.
Onog trenutka kad bi se pojavili bageri, skočili bi da brane vekovna ognjišta... :roll:

Та парцела је вероватно део стечајне масе предузећа Хидротехника, које је цео тај потез уз Булевар ослобођења добило још пре више од четврт века.

Iz ove perspektive deluje toliko logicno da se kruzni tok pomeri levo u osu ulice srpskih vladara i Hrama.

Sve vreme o tome i ukazujem iz svake perspektive je nuzno izvrsiti pomeranje tj centriranje sredista Slavije
:dil:

Iz srpskih vladara se vidi kraicak fontane, te se stice utisak iz pesacke perspektive da je neko napravio fontanu u pola kolovoza na putu da hrama.

Vrh