Za to ne moraju da čekaju metro.То је одлично, још само да окретницу из Бирчанинове преселе у део Краља Милутина код НБС и имамо одлично преседачко чвориште.
Bice da je zbog godisnjeg doba, zvao sam da se pusti za Vucka pesmu od Topole pa do Ravne gore kad proradi.Zna li neko što ova fontana više ne radi, ne preliva...ne svira...ne svetli....?
Pa nece biti reko tvoj drug vesic sledećeBice da je zbog godisnjeg doba, zvao sam da se pusti za Vucka pesmu od Topole pa do Ravne gore kad proradi.
То је одлично, још само да окретницу из Бирчанинове преселе у део Краља Милутина код НБС и имамо одлично преседачко чвориште.
Tu ima pola hektara slabo korišćenog prostora, može tu dosta linija. Slaviju ćemo svakako trebati još jednom izlupati i napraviti ponovo, kada se zaista saberemo šta i kako sa metroom.S tim što nakon malo dužeg posmatranja te lokacije, mislim da ipak ne bi stale sve linije iz Birčaninove tu, ali i ne moraju. Pola neka se prebaci pored NBS, pola neka ostane u Biračninovoj i biće sasvim ok.
Nema kiselog ruja.Ниво штроке и распада скоро па на нивоу од пре реконструкције.