Pariz ima i brundave neudobne kaldrmetine svuda i ograničenje brzine na 30 km/h, tako da...
Kako vreme prolazi, poređenja tipa ''ali ovaj i onaj imaju to i to'' mi sve manje imaju težinu. Živim u Beogradu. U skladu sa time, predlažem i želim ono što treba Beogradu.
Kao kad se izgradio onaj monstrum iza Pedagoškog muzeja, i jedan od brojnih zločina koji se desi, jeste da stanari prelepe zgrade u Cincar Jankovoj dobiju mračnu kanjončinu sa nečijim spavaćim sobama na 3 metra od svoje, a prilaz za vatrogasne kamione i slično, se naravno ni ne računaju.
Link. I onda dođu specijalci sa foruma pa mi kažu kako je ''tako i u Milanu i celom Mediteranu''. Fantastično. Ne mogu rečima da opišem koliko me zabole što je tako u Milanu. Kao što malopre napisa MC na drugoj temi, i u Holandiji su neke kuće tek 1980ih dobile WC i to poljake, pa ne vidim da je iko ovde to pominjao kao pozitivan primer na koji se treba ugledati.
Ko želi betonsko bure prepuno čađi i smoga na Slaviji... be my guest. Meni će uvek biti odvratvna (manje ili više) tako da ko želi da se igra Menhetna, Pariza, Madrida, Hong Konga... tjaa... pa nek se igra. Ružno ostaje ružno, bilo otvoreno ili izgrađeno, bilo prostrano ili kanjon. Pretvaranje u betonsko bure će samo potvrditi moj stav.