[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=507168#p507168:2sqfjyps je napisao(la):
stf » 10 Jan 2018 08:49 am[/url]":2sqfjyps]
Не вади се сад. Све време се позиваш искључиво на рендер и ако нечег нема на рендеру - неће га ни бити. То је твој став. Ти се не позиваш на "речено је". Само на рендере. Увек на рендере и искључиво на рендере.
Pa ti si neverovatan! Sad si već stigao do potpunog izmišljanja. Zašto bi se ja pobogu oslanjao samo na jednu vrstu informacija a ne na sve meni poznate, kao što sam ovde radio od početka? I kako si ti došao do toga da posmatram samo render, i to čak posle jasnog objašnjenja o čemu se radi? Još jednom: Posle početnih kritika opozicije kako to da se Dimitrije Tucović zamenjuje vodoskokom, SNS brže bolje izjavljuje da će njegova bista biti samo premeštena na plato. Tako su svi, a ne samo ja, saznali da se SNS politički i javno obavezao da neće uklanjati spomenik, pa je postalo očegledno da će ga sigurno biti bez obzira šta se ne vidi na renderu, jer bi inače bili meta ismejavanja i imali neugodne političke posledice. Za WC i česmu je bilo suprotno. Ja ne znam da je bilo ko zvanično izjavio da će ih biti, na objavljenom renderu ih nije bilo, a svi su i zaboravili kad je poslednji put napravljen potpuno novi javni WC. I šta je na osnovu toga TREBALO zaključiti? Da će biti suprotno svemu što se zna? Šta je ovde teško shvatiti?
А уосталом, речено је одавно да ће бити клоња и сувенирница, исто као што је речено да ће се Димитрије преместити. РЕЧЕНО ЈЕ.
Divno, samo još da pronađeš gde je to rečeno, i da li je to neko ovde preneo kao tvrdnju autora ili nadležnih. Pošto ja za tu informaciju ne znam.
Доказао сам у теми Скајлајн са све фотодокументацијом да није тачна твоја тврдња како је патрљак Сарајевске који залази у парк Газела одузет парку и дат аутомобилима ради зарађивања од наплате паркинг места. Ниси признао грешку. Тад сам и коначно схватио који си тип личности.
Kako da priznam grešku kad sam bio u pravu? Naravno da je oduzet parku kad je nastavak Sarajevske gradnjom petlje postao trajno neupotrebljiv kao ulica, pa je park, koji je bio sa obe strane bivše ulice, zbog zagađenja i zelene zone oko petlje postao još važniji. Šta je pobogu sada neupotrebljiva ulica TREBALO da postane? Fabrika? Naravno da je jedino logično bilo da se spoji sa okružujućim parkom kojim bi se njegova dva dela povezala u jednu celinu. Međutim to se nije desilo, taj prostor je ODUZET parku samo zato što je nekome bilo zgodno da ga pretvori u parking i naplaćuje parkiranje. Šta je tu pogrešno rečeno? Nažalost, ne mogu sa tobom beskonačno da se prepirem pa nekada prosto odustanem kad je nešto dovoljno dobro objašnjeno.
А за ову чесму и клоњу нисам ни хтео да докуазујем ономад кад се водила расправа - чекао сам да чесму поставе да вас демантујем (због случаја Скајлајн). И демантовао сам вас. Сад што се ти вадиш на то да ли је речено или не (што са ове временске дистанце не може ни да се докаже) је уосталом потпуно небитно - демантован си фотодоказом. Поново. И бићеш поново у некој другој теми.
Kakav je to dokaz unazad? Nije pitanje da li je napravljena česma, nego šta je
tada bilo razumno zaključiti na osnovu raspoloživih informacija. A to je veoma bitno da se ovde ne bismo ponašali kao botovi koji ili beskrajno veruju svojoj ljubljenoj partiji ili beskrajno mrze protivničku. Od početka sam insistirao na dokazima, razumnoj analizi i obrazlaganju svakog svog mišljenja, pa zato pisao dugačke tekstove koje su zbog dužine maltene svi redom napadali. Tek kad su se pojavili botovi postalo je jasno koliko sam bio u pravu, da je to jedini siguran način, a sada već jedini preostali način da se u ovako ostrašćenoj atmosferi nekome nešto dokaže.
А етикетирање Хомера као СНС бота вам није требало. Тиме сте и тај аргумент за сва времена обесмислили па је ново помињање СНС-а једноставно смешан покушај - нечега ...
Ponovo potpuna izmišljotina. Ja sam rekao da su svi
komentarisali Homerovu poruku (
viewtopic.php?p=470034#p469954). A ne napadali. Niko ga nije napao zato što nije ni mogao. Homer je prosto bez svojih dodataka preneo prikaz projekata sa jednog sajta. Onda je Astrodule rekao "Ništa od česme". Tako je počela priča o česmi i WC-u. Nikakve veze sa Homerom nema. Kako ti je ovako nešto palo na pamet baš u ovom kontekstu?