Šta je novo?

Trg Slavija

DzonTravolta":263jt0vj je napisao(la):
Nije vest sa sajta, rekli ljudi koji su videli.
Moja greska.
Nije se odnosilo na tvoj, vec na post pre tvog :)
Morao sam citirati, da bi bilo jasnije

Sent from my LG-D320 using Tapatalk

Tramvaji i dalje ne staju na Slaviji!!! Prave nas budalama, otvoren je kružni tok za automobile, a pešaci i korisnici JGP-a nek crknu.
Predlažem protest kada krenu da kopaju tunel Ekonomski fakultet-Botačnika bašta dok nisu hteli da naprave pešačke podzemne prolaze na Slaviji.

23843305_1948449202149594_2020179158577990480_n.jpg

[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=495346#p495346:12qi5g95 je napisao(la):
DzonTravolta » 24 Nov 2017 00:22[/url]":12qi5g95]... Slavijski trougao? :o

jok bre trougao .... to je samo onaj Duškov LAV... što izjjede tramvaj ceo :lol:
....
Kakav lav?
Strašan lav,
narogušen i ljut sav!

Strašno, strašno!
Išao je na tri noge,
gledao je na tri oka,
slušao je na tri uva...

Strašno, strašno!

Ne pitajte šta je jeo.
Taj je jeo šta je hteo
- tramvaj ceo
i oblaka jedan deo!

Strašno, strašno!

Zubi oštri, pogled zao,
on za milost nije znao!

Strašno, strašno!
Išao je na tri noge,
gledao je na tri oka,
slušao je na tri uva...
....

Baš bi dobro lego upravo Duškov LAV da viri iz fontane na Slaviji .... a i zaslužio čovek pa da mu se i tako odužimo

:sesir:

[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=495463#p495463:33ex2zvx je napisao(la):
DzonTravolta » Fri Nov 24, 2017 3:35 pm[/url]":33ex2zvx]http://www.blic.rs/vesti/beograd/bermudski-trougao-na-slaviji-pogledajte-kako-i-zasto-na-jednoj-stanici-tramvaj/4vrq250
Umoljava se "Blic" da navodi odakle mu ideje za naslov.

Eh Travolta, pa zar stvarno mislis da je ovde prvo izaslo ovo za nestajanje? Videh sliku na 18 foruma, 44 fb stranice i 25 twiter profila. :lol:
Da ne gresim dusu mozda i jeste ovde prvo postavljena, ali da su je bas ovde oni nasli :D

Inace moja preporuka svima koji su tanki u novcaniku, pravac Slavija, neobelezeno gradiliste, rupe na sve strane, malo se survate u rupu, eventualno (imate na yt kako to postici bez puno bolova) uganete sebi nogu iiiiiii eto parica.
Majko Srbijo!

Noćas overio Slaviju (i Bulevar oslobođenja) i baš htedoh da uđem u Nemanjinu i da vidim te linije koje svi seku, kad ono prc - nešto su radili pa su postavili kupe pa sam morao pravilno da uđem u Nemanjinu. Baš sam se ponadao da će to da ostane, ali sada vidim na kameri da je stanje normlano.

Bili su neki radovi oko tramvajske stanice u Nemanjinoj.

[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=494877#p494877:1rb4ve1c je napisao(la):
biftek » Sre Nov 22, 2017 3:58 pm[/url]":1rb4ve1c]Ostala je ruzna navika da ispred one pekare izmedju Deligradske i B.O. parkiraju sa :bg4: , i to vole da rade ispred Slavije lux. Takvu pojavu ne mozete da vidite ni na jednom drugom kruznom toku u gradu, samo ne znam sta policija radi?
Da je uradjeno po prvobitnom projektu, to se ne bi desavalo. Ovako, posto ne slavija samo nasminkana pred izbore, sto ne bi parkirali kad im je ostavljen prostor da mogu.

Debili primoravaju autobuse da idu zutim trakama cime se prave jos vece guzve. A zute trake nisu ni trebale da postoje, samo obodna tram bastica.

@Gorstak89
Hvala na dobrodoslici, u prolazu sam.
A sto se motorasa tice spadam u one pitome. :)

I dalje ne radi stanica tramvaja kod NBS-a. Takođe raskopan je deo kod Beogradske i Makenzijeve, bat hu kerz.

Bas hu kerz i sto mi ovde na Zvezdari u Ruzveltovoj jos nismo dobili kompletan trotoar i dve nedelje posle otvaranja ulice...realan posao od 3 dana oni otaljavaju sa jednim radnikom da traje mesec dana...a sutra ce i sneg da ih iznenadi

Много волим кад могу да кажем: "´Ел сам вам рек´о?" :D

Semafor ole znaci stizu jos 2 kom mada pitanje oce li ih upaliti

Да додам само да јутрос видех да исти портал уграђују и на улазу из Делиградске, а знамо већ да постоје и у Немањиној и у Макензијевој, што значи да ће бити надзор само такав.

Eh sad... nemoj ' ste hejteri. Sigurno su radili najbolje firme izabrane na osnovu najboljih rezultata i tendera. 8)

Znao sam da su radovi katastrofalno izvođeni, ali da je toliko loše, da već sada guma kod šina otpada i to ne malo, nego bukvalno metar gume u komadu odvaljen na trotoaru... Majstorski odrađeno, nema šta.

Za one sa jeftinijim kartama izvodjac radova i na Slaviji i u Ruzveltovoj (svojevremeno radili i ulicu Vojvode Stepe) je MBA Ratko Mitrovic a vlasnik firme je Branko Miljkovic ( nemam pojma da li ima veze u SNS-u ) :)
I jednu i drugu i trecu rekonstrukciju su uradili fuserajski.

"Rok za završetak svih planiranih radova je 180 dana od datuma početka radova, a njihova ugovorena vrednost je oko 1,94 milijarde dinara bez PDV-a. Za izvođača su prvi put predviđeni bonusi - do maksimalno 10% više od ugovorene cene, ako bude ranije završio radove, ali i penali do ako bude kasnio - rečeno je na prezentaciji predviđenih radova."
https://www.ekapija.com/news/1730442/re ... vo-kako-ce

Ono što se nigde ne spomene je to da često država sama preko svojih organa doprinese kašnjenju radova. Ili fale papiri, ili eksproprijacija, ili ne plate na vreme.. Naravno, onda ovi to iskoriste za nešto drugo, npr da dodatno kasne, a ti probaj da ih tužiš pa objasni zašto ti nisi svoje uradio na vreme.

Kolko ja znam MBA RMN WTF drze Ivica I drugari.
A to preduzece dosta ljudi kritikuje ne samo zato sto su spori. Kamo srece da je samo to. Nego sto su aljkavi do zla boga.

Zato I rekoh ono ironicno "siguran sam da je sve odabrano po principu nek pobedi najbolji". Kakvo biranje, ovde se sve svodi na budjavu politiku I rodjacke veze.

Pa aljkavo se radi kad ne plaćaju radnike pa moraju u štrajk.

Ih sto su ti srpski radnici, gazda se ubije od truda da im obezbedi posao a oni jos ocekuju da im se odmah plati. Valjalo bi da sacekaju da se posao zavrsi i onda eto para... i bonusa.

Vrh