Слажем се да је музичка фонтана на кружном току бесмислена идеја. Једино што може да буде смислено је да се инсталирају звучници на платоу који је у изградњи. На тај начин бука од саобраћаја неће прекидати музику, као што је до сада био случај, а ни сама музика неће морати да се појачава "до даске" да би се уопште чула.
Естетски, фонтана ми је без везе. Конкурсна решења су сва од реда била естетски квалитенија од изграђеног ... не знам ко је одлучио да се гради оваква, али тај нема укуса.
[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=473814#p473814:1fmp325l je napisao(la):
stanislaw » 26 Авг 2017 09:12 pm[/url]":1fmp325l]А и овај аргумент није ништа бољи. То је неко "одвалио каку" на коју су се сви попримали. Мислим да се пешачење укупно није увећало за више од 50 метара, што је пресмешно.
Grešiš, nije me mrzelo, proverio sam na Google Earth da ima jače od 300 metara ako recimo izađeš iz trolejbusa pred Slavijom pa ideš po propisu niz Kralja Milutina, pa pređeš Nemanjinu, pa uzbrdo ka Karađorđevom parku sve do nove pozicije stanice 33 i 48... Nije nimalo naivno. Vrlo commuter unfriendly. Još gore ako ti prevoz kreće iz Birčaninove, tek tu ima da se penje, a prethodno te teraju da se spuštaš niz Kralja Milutina.