Šta je novo?

Tramvaji

Kokos":14xyg3zq je napisao(la):
Što, kingmanowar, zar se ne osećaš ko da si na plaži. Ili čak na krstarenju, pa zamisli da ti teta validator kaže Rim, Nica, Kan, Barselona umesto Vukov spomenik, cvetkova pijaca, i sl :D

Већ сад можеш да замишљаш - Лион, Лондон... :D
 
Kolko sam ja sazno da ce tu ici KATICA i ŠVAJCARAC i TRAMVAJ ČIČICA.
Videcu u petak da banem do novog bg. Rekli su da ce do maja da zavrse muzej
 
[video]http://www.youtube.com/watch?v=3ecNmnyj8sE&feature=related[/video]
А комшије су још горе :rolleyes:
copyofimg0467.jpg
 
Ja vidim šumu saobraćajnih znakova, iskrivljene dekorativne stubiće i nedekorativne žuto crne stubiće koje moraju da idu, kao i ovi metalni kontejneri. Da ne spominjem ono što se zamalo vidi na fotki, a to je trg ispred crkve koji je udavljen autima.
 
jlaki":wwpg94nu je napisao(la):
Ja vidim šumu saobraćajnih znakova, iskrivljene dekorativne stubiće i nedekorativne žuto crne stubiće koje moraju da idu, kao i ovi metalni kontejneri. Da ne spominjem ono što se zamalo vidi na fotki, a to je trg ispred crkve koji je udavljen autima.

6a010536b37530970c014e8bb97b28970d-800wi
 
stormbg":2v7zzkmy je napisao(la):
Jutros su stali tramvaji u Topcideru kod raskrsnice Hipodrom, jer je pik-ap vozilo upalo tockom u odvodni kanal pored tramvajske baštice. Čovek nije imao ni dizalicu. Posle desetak minuta, kad već niko nije dolazio (policija, parking servis i dr) ljudi su se skupili i nekako ga izvukli. Evo slika:
fotografija0721.jpg

fotografija0722.jpg

fotografija0724.jpg


Kao što sam još u decembru obećao. sutradan sam podneo prijavu gradskoj komunalnoj inspekciji povodom ovog problema. Usled brojnih nismo-mi-nadležni situacija stvar se odužila, ali danas je stigao i konačan odgovor po kom se nadzire pozitivno rešenje cele stvari:

dpd7as.jpg


Veća rezolucija: http://i42.tinypic.com/1118039.jpg
 
1514 malopre prošao pored mene u Bulevaru na liniji 6. :)
Nije bila prevelika gužva pa je baš sijao crvenom bojom iznutra (sedišta, dodatne šipke).
 
Jel znate mozda kad ce da voze Spanci i na nekim drugim linijama osim 7 i 13? Mislim da bi bilo lepo da saobracaju i na drugim linijama
 
На 9 када се среди славија, а на 10 и 14 вероватно никад. Те линије иду као моја 303 и нема потребе слати тамо трамвај који има капацитет као 2 катице :)
 
Caf ima jedva malo veci kapacitet od katice zbog velikog broja sedista pa se gubi prednost sto je vece vozilo.

I u GSP-u tretiraju CAF kao jednu katicu a ne kao duplu katicu.
 
Hahaha nazalost istina. U svakom slucaju hvala puno na odgovoru, nadao sam se da bi mogli da saobracaju i na drugim linijama jedino mi je bilo jasno da na 3 nece nikad zbog onog drvenog mosta :)
 
^^ a evo i jedan komentar izdvojeni:

Dont worry about it, lets wait another 4 years spend another £100,000,000 and it might be alright. SIMPLES. The Victorian's had better engineering skills and planning 120 years ago than Blackpool Council have today, eg the piers, the tower, the winter gardens, the grand etc.

Istu muku mucimo :kafa:
 
CAF news :


"Choksi"":1tra4dn5 je napisao(la):
Priča se da će za koji dan svi polasci na 13 biti španski :D .
Na jednom je pre neki dan pukao brisač sam od sebe, koji nije u garanciji, nema ga u skladištu, a i jeftin je (pominjana cifra 500-600e).
Na drugom špancu pre neki dan primećeno da je u kabini "zinuo" na krovu na mestu gde završavaju "A" stubovi i to je reklamirano.
Takođe ima naznaka da će biti pušteni na 12 od 1.05. (probno verovatno nekoliko polazaka).
 
Vrh