Šta je novo?

Tramvaji

Jedno pitanje, izvinjavam se ako je vec bilo...

Zasto plave Bozankaye nemaju GSP logo i garazne brojeve, vec samo P garazne brojeve ko da su vlasnistvo privatnih prevoznika?

To ti je fiks ideja Gangulina da su sva vozila Grada Beograda i da ne treba da imaju logo prevoznika. A to Pxxxxx je direkcijski broj, nema veze isključivo sa privatnicima. Naravno, daleko je manje pregledno nego nekad, ali šta drugo očekivati od ekipe kojoj je iq u debelom minusu...

Bila neka havarija na mostu danas, mislim da nije vezano za Turčina njego sam njega jedino uslikao, imao si iza naređane sve ostale modele.

1000380557.jpg

1000380558.jpg

Videh juče plavu Bozankaju, čini mi se 1532, na 12, ladno su polepili reflektujuće trake na mestima gde se spaja limarija sa staklenim delom.

Tako ti je to kad se boji u Nemanjinićko plavu, pa još 70% tramvaja crne staklene površine.​
Ako ništa drugo, barem je neko (pro)čitao šta smo ovde pisali.​

Jel moze neko hitno da mi napise ako sam u tramvaju 7L1 - Depo Sava, da li će on stati na stanicu Beogradska autobuska stanica ili ne? Ne znam gde da sidjem, znam da moze na mostu ali imaju neke stepenice a imam torbu i kofer i cimanje mi je. Hvala unapred

Ono što sigurno znam je da ako ne obilazi oko bloka 42 da će obavestiti putnike da je poslednja stanica pre uključenja u Bul. Crvene armije.​

Jel moze neko hitno da mi napise ako sam u tramvaju 7L1 - Depo Sava, da li će on stati na stanicu Beogradska autobuska stanica ili ne? Ne znam gde da sidjem, znam da moze na mostu ali imaju neke stepenice a imam torbu i kofer i cimanje mi je. Hvala unapred
Haha izvini na kasnom odgovoru - stane na prvoj stanici posle mosta koja ti je još bolja od samog BASa jer mu treba dodatnih 5-7 minuta od te stanice a peške ti je minut od te prve - samo se siđe dole niz stepenice pa desno i odmah tu je BAS "zgrada"

Јако често возе трамваје исувише споро свуда.

Vrh