Ђоле Певчанин
Advanced
- Učlanjen(a)
- 16.11.2016.
- Pohvaljen
- 5.945
Сликај у RAW па ковертуј после у .jpg, бар ја тако радим након што испеглам недостатке.
ja već slikam u modu koji pravi poprilično kompresovane fajlove, slično kao raw, veći je problem kada slikam 26mp ali možemo i bez togaСликај у RAW па ковертуј после у .jpg, бар ја тако радим након што испеглам недостатке.
Da, da, moja slika gore - neko gasio PP aparatom nešto (?) na šinama ka gradu, ako ne i same šine jer nisam video apsolutno ništa na njimaBila neka havarija na mostu danas, mislim da nije vezano za Turčina njego sam njega jedino uslikao, imao si iza naređane sve ostale modele.
Pogledajte prilog 258479
Pogledajte prilog 258478
Ideju nemam ali tako mi delujeZapalio se prag?
Videh juče plavu Bozankaju, čini mi se 1532, na 12, ladno su polepili reflektujuće trake na mestima gde se spaja limarija sa staklenim delom.
Tako ti je to kad se boji u Nemanjinićko plavu, pa još 70% tramvaja crne staklene površine.
ustanicka klasikPrizor ko iz nekog južnoameričkog geta...
Videh juče plavu Bozankaju, čini mi se 1532, na 12, ladno su polepili reflektujuće trake na mestima gde se spaja limarija sa staklenim delom.
Tako ti je to kad se boji u Nemanjinićko plavu, pa još 70% tramvaja crne staklene površine.
Haha izvini na kasnom odgovoru - stane na prvoj stanici posle mosta koja ti je još bolja od samog BASa jer mu treba dodatnih 5-7 minuta od te stanice a peške ti je minut od te prve - samo se siđe dole niz stepenice pa desno i odmah tu je BAS "zgrada"Jel moze neko hitno da mi napise ako sam u tramvaju 7L1 - Depo Sava, da li će on stati na stanicu Beogradska autobuska stanica ili ne? Ne znam gde da sidjem, znam da moze na mostu ali imaju neke stepenice a imam torbu i kofer i cimanje mi je. Hvala unapred
Kad su uveli 11L od Tašmajdana do Bloka 45 ? Na sajtu SJP nema ni reči. Jel ovo danas slikano?Pogledajte prilog 258732
Foto: Dragan Veličković