Katica je ovde išla 70 prošli put kada sam merioсавршена равнина и они ставе ограничење 20. па то само наши неспособни слепци могу да ураде
30. XII 1985.kad su tramvaji prestali se okrecu kod kluza i presli na ustanicku
okrenu ponekad tamo30. XII 1985.
Isto što i sa autobuskom stanicom Beograd Jug. Teško bez 100 novih tramvaja mogu da se uvode nove linije, a Gangula posle onog poništenog tendera proletos ne pokazuje nikakve namere da ponovo aktivira tu nabavku.sta bi sa osmicom,oce se uvodi
Dobar dan,
Ja sam novi clan ovog foruma. Inace zivim u Becu ali od malena volim tramvaje u BG-u. Citam po internetu da je stanje tramvaja jako lose. Jel postoji neka nada da se to popravi? Pozdrav!
Isto što i sa autobuskom stanicom Beograd Jug. Teško bez 100 novih tramvaja mogu da se uvode nove linije, a Gangula posle onog poništenog tendera proletos ne pokazuje nikakve namere da ponovo aktivira tu nabavku.
Tender je poništen još pre 8 meseci, krajnje vreme je da se raspiše novi, najbolje bi bilo da se traži 70 trodelnih i 30 dvodelnih tramvaja. Dvodelni da budu isključivo za dvojku i da pojačaju jedanaesticu kada se vrati. Kako islužene Katice i Divazi polako odlaze u penziju, kroz nekoliko godina neće biti dovoljno ispravnih vozila ni da održavaju sve postojeće linije sa sadašnjim redom vožnje, a kamoli još da uvode nešto novo ili da napokon vrate trojku.Poništenje te javne nabavke je jedna od najboljih stvari koja se desila tramvajskom sistemu, iako zvuči totalno šizofreno, nabavka dvodelnih tramvaja bi zakucala tramvajski sistem za vek i vekove.
Dobar dan,
Ja sam novi clan ovog foruma. Inace zivim u Becu ali od malena volim tramvaje u BG-u. Citam po internetu da je stanje tramvaja jako lose. Jel postoji neka nada da se to popravi? Pozdrav!
Steta sto ne vide svi ove slike, slike su *fenomenalne*ni ja ne vidim slike više ali nema veze.
Upload bih na forum da nisu prevelikeSteta sto ne vide svi ove slike, slike su *fenomenalne*
Slikam u HEIC jer JPG bude uvek preko 10-15mb a limit ovde je mnogo manjiNe moraš ih postavljati u exif formatu, dovoljno je jpg ili png, ili čak webp (pretpostavljam da forum podržava).