Jedan (onaj prvi, okrenut ka kabini vozača) će da prikazuje pogrešno stajalište, a ostali će svaki da vrti svoje izmišljeno vreme, pogrešan smer i datum.Unutra izgleda prejeftino i jadno. Spolja još i nije loš.
Nego, jel moguće da su oni ubacili unutrašnje displeje sa svih strana? I u smeru ka vozačevoj kabini i u smeru ka zadnjem kraju vozila?
Mada i da jesu, sramota je da se bacaju pare na unutrašnje displeje, koji će vrteti pogrešno vreme i datum, jer najava više ne radi nego što radi + bolje da su umesto 10 dot-line displeja kupili 4 LCD ekrana.
U samom centru Zagreba imaš tramvaje u najvecoj pesackoj zoni i funkcioniše bez ikakvih problema.Bilo je ok stvari, pomenuli su i širenje tramvajske mreže, ali to sa presecanjem kruga dvojke ne bi smelo da im prođe. Ne samo zbog tramvaja, nego što bi to značilo i ukidanje mogućnosti da tu prođu drumska vozila, čime taj deo postaje odsečen. S druge strane, tramvaj ne smeta pešačkoj zoni, samo ga odvojiti ivičnjakom i semaforom.
Pa realno, bitno je da ima više prostora od Cafa unutra i da nije toliko skučeno, kao i da može da saobraća na svim linijama. Sve ostalo je manje bitno.Апропо бољи или лошији од КАФа. Ако сам добро схватио, Бозанкаја има обртна постоља, а КАФ, нема. Само овај моменат је довољан да у директном поређењу победи Бозанкаја.
Мене је само бринуло колики ће да буде занос предњег дела, јер су колица довољно далеко од кљуна. Али, ако је прошао један трамвај и ако су пробали како изгледа када се у кривина срећу све Бозанкаје, онда, надам се може производња да крене пуним ходом.
Што се тиче аскретизма салона, мислим да је у овом моменту, то последња ствар која треба да брине Београђане.
Linija 8 Trošarina - Slavija. Ne znam samo čemu četvrta linija na potezu.
Апропо бољи или лошији од КАФа. Ако сам добро схватио, Бозанкаја има обртна постоља, а КАФ, нема. Само овај моменат је довољан да у директном поређењу победи Бозанкаја.
Moguće, znam da su se tako obavezali na BMCove 2022. kad su naši Daunovci skembali EPS pa kupili hitno struju iz Azerbejdžana a Erdogan ih uslovio da bi im obezbedio tranzit.
Ne znate vi kako to opali na novom ivecu plavom...ja pritisnem taster, ono drekne 95 decibela... vozač isto drekne od šoka...Koriste i na nekim drugim linijama pa onda celo vozilo sluša DING DONG DING DONG iz kabine vozača po 10 minuta...