Дуле ти или си глуп да извинеш или намерно причаш тако из теби познатих разлога што је још горе. Карађорђева рађена три пута за три године, Савска такође, за твоју информацију дваел не вози већ пар дана. Све је то могло да се одради из једног цуга, те реконструкције које су рађене а не по три пута исто. БПП седам година не могу да одраде. Имаш примера где људи направе нови мост па онда затворе стари и размонтирају га или обнове постојећи како треба за краће време. Наруче трамваје који нису за нашу инфраструктуру, у јулу месецу им вози више Швајцараца без климе него Шпанаца који су направљени да раде са исправном климом на лето без проблема, што код нас није случај. Ништа се не ради плански са смислом како би требало, то су озбиљне ствари. Уз све то упитан је квалитет радова на крају. И онда имаш ликове као ти којима је све то океј, мени је то невероватно.
Nisam znao da 2L ne ide, nisam bio u gradu. Da su uzeli da rade Karadjordjevu od jednom, onda bi se to odužilo, kao potez Kalemegdan - Vuk koji su radili skoro sve 4 godine moje srednje škole. Ima prednosti da radiš deo po deo kada imaš mogućnosti.
Most bi možda mogao tako na nbgd, ali ne na BG na vodi. Zašto nisu uzeli u obzir? Ne znam. Da li su mogli? Verovatno. Ali to je do projektanata, ne do mene. Nije Vučić posadio zgrade tako blizu. Ja ne pretpostavljam savršene projektante i savršene gradonačelnike i savršene uslove i mogućnosti. Možda zaista imaju razlog, recimo da žele da koriste postojeća postolja za novi most.
BPP je katastrofa da se radi tako dugo, i verovatno bi bilo bolje da je tramvaj skroz odvojen, kao što je bio pre. Ali eto, njega rade iz jednog cuga (bar što se tramvaja tiče), i vidi na šta to liči. Deo po deo ima prednosti.
Švajcarci i Španci su stara priča, GSP neće da izdvoji novac (koji verovatno i nema) za nabavku delova, pa vozi Švajcarce, koji su takođe u katastrofalnom stanju, ali idu. Mada isto važi i za Tatre (koje takodje odmenjuju Švajcarci bez prikolice kada više ne može da se digne iz mrtvih pomoću štapa i kanapa).
Nije moja poenta da je savršeno, ne stavljaj mi reci u usta. Moja poenta je da ćemo da preživimo i to, i da ne treba biti drama queen. Generalno ne volim kukanje.
Sent from my Pixel 7a using Tapatalk