Planiraju da remontuju samo duple katice one iz 1997 i one sto su već bile 2003 u goši sve će to navodno opet raditi goša ali ništa se ne zna videćemo...Lepo je sto ce katice biti sredjene! Kako planiraju da remontuju i katice i cafove, sta ce tokom radova da saobraca?
Potpuno mi je nadrealno da barem 2 od tih pet problematicnih cafova ne moze da se sredi...svaki tramvaj, posebno dugacki nam je bitan....
Vrlo verovatno si se vozio u ovoj niskopodnoj prikolici imamo ih samo 3 poslali su ih nam 2016 ali su tek nakon par god osposobljene 1 tek 2022 razlikuju se od ostalih što u sredini imaju klizna vrata i prostor za invalide jer su niskopodne dok su u prednjem i zadnjem delu normalne i višlje takode imaju ta drugacija šarena tapacirana sedistaZna li neko kako se zove ona prikolica na Svajcarcu razlikuje se od ostalih ima drugacija sedista jednom sam imao priliku da se vozim u njoj sedista su drugacija odvojena. Izgleda kao da nije predvidjena za Svajcarca ako neko zna nek napise model i koliko ih ima hvala unapred
E jeste bas ta je u pitanju. Bas sam se iznenadio kad sam usao i primetio da je drugacija od ostalihVrlo verovatno si se vozio u ovoj niskopodnoj prikolici imamo ih samo 3 poslali su ih nam 2016 ali su tek nakon par god osposobljene 1 tek 2022 razlikuju se od ostalih što u sredini imaju klizna vrata i prostor za invalide jer su niskopodne dok su u prednjem i zadnjem delu normalne i višlje takode imaju ta drugacija šarena tapacirana sedistaPogledajte prilog 233064
Ваљда окретнице постоје за паузе и пазарења у оближњим пекарама.Sinoć oko 8 uveče, vozač dvanaestice bez najave zaustavio tramvaj sa sve putnicima tridesetak metara pre stajališta Sajam u smeru prema gradu, i izašao na nekoliko minuta da bi pazario u pekari. Da li je ovakvo postupanje u skladu sa pravilnikom GSP-a ?
Vidi, izdržaćeš do okretnice gde bi trebalo da ima bar neka prodavnica. Upravo polažem za cpc sertifikat i ovo je potpuno nedopustivo, da ti sa sve putnicima napustiš vozilo na nekoliko minuta i jedino razumem vozače tramvaja kad sa Ustaničke stanu kod radio industrije da odu do toaleta jer kod Ustaničke nemaju i to je bruka i sramota da neke okretnice nemaju toalet u 2025.Ja to lično ne zameram. Ogladneo čovek, nije imao vremena možda da svrati na pauzi ili nema pekare... Niko ne treba da trpi gladan...
Nema veze sa tramvajima ali kad smo kod ove teme ne znam da li se secas dok je gsp drzao 307 bilo je vozaca koji su stajali kod mesare ostavljali bas na 7-8 minuta i cekali obrok imao sam snimak ranije. Koliko traje u gsp upoznavanje linije?Vidi, izdržaćeš do okretnice gde bi trebalo da ima bar neka prodavnica. Upravo polažem za cpc sertifikat i ovo je potpuno nedopustivo, da ti sa sve putnicima napustiš vozilo na nekoliko minuta i jedino razumem vozače tramvaja kad sa Ustaničke stanu kod radio industrije da odu do toaleta jer kod Ustaničke nemaju i to je bruka i sramota da neke okretnice nemaju toalet u 2025.
To da odu na okretnici u mesaru je sasvim okej i iskreno me čudi da u Streli tu ne uzimaju da jedu, ali najpametnije da naruče jedan krug ranije, pa da u sledećem krugu samo pokupe hranu.Nema veze sa tramvajima ali kad smo kod ove teme ne znam da li se secas dok je gsp drzao 307 bilo je vozaca koji su stajali kod mesare ostavljali bas na 7-8 minuta i cekali obrok imao sam snimak ranije. Koliko traje u gsp upoznavanje linije?