BpbD
Intermediate
- Učlanjen(a)
- 01.05.2022.
- Pohvaljen
- 384
Još obuke,testiranja ma jul/avgustА пролеће може бити и крај марта, и средина јуна.
Još obuke,testiranja ma jul/avgustА пролеће може бити и крај марта, и средина јуна.
Veselo... Jadna 10-tka, sada kruži ko zmijica po gradu između poštanske i slavije. Šteta što kod pravnog nema više opcija za skretanje pa da tuda skrati.Pogledajte prilog 230987
Tramvaji ne idu Beogradskom od 28 feb do daljnjeg
Svakako su dva komada i neće ništa promeniti. Ovi ostali će ko zna kad, ako ih uopšte naruče, jer tek nakon preuzimanja ova dva tramvaja ide naručivanje ostalih 23.Još obuke,testiranja ma jul/avgust
"тројику"Загреб шири мрежу а и Сарајево, код нас гледају само да осакате мрежу и држе ван функције тројику осам година. Са овим душманином шапићем ништа нормално се неће десити, накарадни болесник. Стоп гангулизацији Београда стоп снс душманима. Треба им ј....и матер.
MIslim da je Titova nacionalizacija bila pljacka bogatijih pojedinaca.Овај ниво пљачке народа је већ у рангу Титове национализације, ако не и више од тога.
Kolko ja znam već su poručili sve a ta 2 su zlatna vredna jer oni trenutno nemaju šta da izvedu na redovne linije kakava trojka...mnogo su se zalteli sa rashodima od 2020 do 2024 i mnogo vozila otkazuje ili ne radi.tako da koji god značio bi,sada bi to bili šindleri ali hvala vaterpolisti koji kaže to nama netreba mi hoćemo samo novo Turskog užasnog kvaliteta!Svakako su dva komada i neće ništa promeniti. Ovi ostali će ko zna kad, ako ih uopšte naruče, jer tek nakon preuzimanja ova dva tramvaja ide naručivanje ostalih 23.
U njima kad vozaci daju malo veći gas deluje tako ali obično to nine maksimum može se i po zvuku zakljuciti dok se kod španca i švajcarca to manje oseti,mada na tom potezu umeju da jure,Mislim da je i njen maksimum 60-65km/h a i tu brzinu je teško postići a da se ne rasturi u deloveKoja je max brzina Katica? Danas u 10ki od Stepe do Hrama negde oko 19h ja mislim da je Katicu gurao do kraja, meni delovalo kao da ide jedno 70 km/h u nekim delovima, u krivinama na Autokomandi i za uključenje u bulevar Oslobođenja nije ni trunku usporio.
70km/h i mogu je dostići bez problema.Koja je max brzina Katica? Danas u 10ki od Stepe do Hrama negde oko 19h ja mislim da je Katicu gurao do kraja, meni delovalo kao da ide jedno 70 km/h u nekim delovima, u krivinama na Autokomandi i za uključenje u bulevar Oslobođenja nije ni trunku usporio.