Šta je novo?

Tramvaji

Pogledajte prilog 230987
Tramvaji ne idu Beogradskom od 28 feb do daljnjeg
Veselo... Jadna 10-tka, sada kruži ko zmijica po gradu između poštanske i slavije. Šteta što kod pravnog nema više opcija za skretanje pa da tuda skrati.
Sad gledam na aplikaciji, samo nestanu vozila, pratio sam i 10 i 14. Srećom pa može iz resavkse u nemanjinu ka slaviji.

Neverovatno koliko nedostaje mesta ukrštanja, stanica, pravaca koja su nedostajala još i pre 30 godina (i u planu proširenja tramvaja), a mogla su lako da se naprave pri bilo kojoj rekonstrukciji ulica....

Ja juče kod Hrama ušao u 14 i on ode ka Nemanjinoj, ja bio u fazonu mora da nisam ni video neki papir kod vozača i da je bila 9ka pa izašao odmah kod NBS. Nisam imao pojma, na stajalištima standardno bez obaveštenja, a i u apk sve normalno.

Mislim da bi neki standard morao da bude da se na svakom stajalištu gde postoje izmene trasa ubace obaveštenja o tim izmenama, barem sada imaju one table, retko ko će da svaki dan pre nego što izađe napolje da gleda sajt sekretarijata.

Загреб шири мрежу а и Сарајево, код нас гледају само да осакате мрежу и држе ван функције тројику осам година. Са овим душманином шапићем ништа нормално се неће десити, накарадни болесник. Стоп гангулизацији Београда стоп снс душманима. Треба им ј....и матер.

Загреб шири мрежу а и Сарајево, код нас гледају само да осакате мрежу и држе ван функције тројику осам година. Са овим душманином шапићем ништа нормално се неће десити, накарадни болесник. Стоп гангулизацији Београда стоп снс душманима. Треба им ј....и матер.
"тројику"

Trudim se, ali ne mogu da razumem ovu "reč".

Ovim potezom da se prvo ruši most, pa onda gradi novi što ima za posledicu usmeravanje tramvaja preko mosta na Adi su toliko unazadili i obesmislili tramvajski prevoz koji ide preko reke, da jednostavno šta reći, osim da su debili, debili i debili.

Gangulopuža nastavlja sa pljačkom Beograda, pitam se samo da li je i ovaj prvoaprilski tender namešten za Turke pošto su tu daleko veće mogućnosti za ugradnju u odnosu na sve evropske proizvođače? I da li će ovih 100 komada tehnički uopšte moći da se spajaju u sinhron, pošto će kao pojedinačna vozila biti anticivilizacijski pretrpani svuda sem na linijama 2, 11 i eventualno 5 i 10 van špica i vikendom?
Nije mu dosta što se nažderao kao besna svinja sa šačicom dužih Bozankajinih tramvaja, sada i ove igračke do 20 metara plaćamo po ceni kao da su petodelni.

Poslednja izmena:
Vrh