ili da im samo kažemo : şıkter!Понављам, боље да гасимо предузеће него да брукамо некада славно српско име.
ili da im samo kažemo : şıkter!Понављам, боље да гасимо предузеће него да брукамо некада славно српско име.
Što je najgore od svega, mediji su tu odradili svoje, konstantan narativ da je Đilas lopov, pokrao lovu na Špancima, na mostu na Adi...Bem ti narod glupi i zatucani.
Drugi komentar ti je degutantan a treći je manje više besmislen mada jeste za objavu. Mejnstrim medijima odobravanje komentara nije prioritet tako da on može biti odobren sutradan ali vest u međuvremeno protrči.Danas sam postovao komentare na ovaj članak na N1, nisu objavili ni jedan:
Turci jedini dostavili ponudu za nove tramvaje u Beogradu
Na tender za kupovinu 25 novih tramvaja u Beogradu jedinu ponudu je dostavio turski proizvođač Bozankaja (Bozankaya), piše eKapija.n1info.rs
Prvi je bio odgovor na nekog ko je napisao da hoće Končar na šta sam rekao da nećemo, jer da su dobri kupovali bi ih i drugi.
Drugi je bio na komentar
"
Ha,ha ,ha.
Treba li da se molimo pre nego udjemo?
"
Ja sam napisao da se treba da se molimo Kurtiju jer ti Turci kojima se namešta tender ga naoružavaju. Toliko o slobodi medija od naših slobodnih medija.
Koji drugi i treći? Ja sam postovao dva komentara u odgovoru na tuđe komentare. Moji komentari su bili:Drugi komentar ti je degutantan a treći je manje više besmislen mada jeste za objavu. Mejnstrim medijima odobravanje komentara nije prioritet tako da on može biti odobren sutradan ali vest u međuvremeno protrči.
ovo je logička greška staviti “Šapić” i “misliti” u istu rečenicu.Možda Šapić iskreno misli …
Najveci utisak ostavlja sto su sve postavili za 8 dana. To je danas nezamislivo.Beograd 1929:
Pogledajte prilog 201253
Pogledajte prilog 201254
Pogledajte prilog 201255
Beograd 100 godina kasnije:
Pogledajte prilog 201256
Да ствар буде још гора, медији су одрадили своје. Године пропагирања лажи и празних обећања су убедили овај затуцани народ да је живот бољи него икад. Други проблем је што већина људи није образована. Сви пензионери су неписмени, необразовани, или имају делимично завршену основну школу. Исто важи и за омладину. Битно им је да гледају левичарске фудбалере, да се међусобно туку, шкрабају по зидовима, цртају мурале својих пропалих навијача, да се кладе, и коцкају, а то што земља нестаје им је неважнo.Dođe mi da se odjavim sa ovog foruma i da ne čitam više ništa od vesti...
Ove više ništa nije sramota, odsustvo stida, srama i transparentnosti doseže neverovatne granice. Ne znam da li mogu da ih uporedim sa bilo kojom zemljom. Poslednji ekser za tramvajski prevoz je već davno prikucan...sada je pokojnik već spušten toliko duboko da ga nijedan bager za 100 godina neće iskopati.
Avaj...sami smo birali. Bem ti narod glupi i zatucani.