Kakvi nam stručnjaci, takve nam i krivine.А ни кривине нису "изломљене" као сто година касније...
Kakvi nam stručnjaci, takve nam i krivine.А ни кривине нису "изломљене" као сто година касније...
Сви пензионери су неписмени, необразовани, или имају делимично завршену основну школу. Исто важи и за омладину.
Selam alejkum Gangul-Pasi. Svecani hatiserif za nove turske tramvaje. Odlicna prilika da se rashoduju svi tramvaju kupljeni od strane zlog Djilasa.Bozankaya pobedila na tenderu za tramvaje.
A gde su poslali? Mislim, izvini, ali ne razumem.Siemens nije poslao ponudu na portal javnih nabavki i zato nisu ni gledali njihovu ponudu, neverovatno.
Nije ni meni jasno kako nisu poslali tamo i gde su uopšte poslali ponuduA gde su poslali? Mislim, izvini, ali ne razumem.
Sorry, sad videh taj deo. Nerealno.Nije ni meni jasno kako nisu poslali tamo i gde su uopšte poslali ponudu
Imaš u dokumentu koji sam okačio u ovom postu.Gde može da se pronađe ta info da je Simens poslao?
Bozankaya pobedila na tenderu za tramvaje.
Volim ovu ironiju hahahahahahaSiguran sam da je gradska vlast sve dobro proverila i došla do zaključka da su Boznakja odlični tramvaji, dosta bolji od zapadnih proizvođača. Ja im verujem i želim dobrodošlicu ovim dosta jeftinijim tramvajima od nekih poznatijih.
Gangul - Paša... Zaista duhovito. Ali uz prećutnu podršku Omer Paše Đilasa... Nikad gore raji nije bilo...Selam alejkum Gangul-Pasi. Svecani hatiserif za nove turske tramvaje. Odlicna prilika da se rashoduju svi tramvaju kupljeni od strane zlog Djilasa.
(Hocu da se ubijem bolno i precizno)
@marrecar ne znam, nisam stigao dotle. I dalje čitam ovaj Zakon.
Da li je igde objavljena tročlana komisija koje je odlučivala o dodeli ugovora, i da li znamo da li članovi komisije ispunjavaju uslove? Da li ej togspoda navedena na dnu odluke o dodeli ugovora?
Pogledajte prilog 201470
Pogledajte prilog 201469
Inače, izgleda da je gospodinu Šarcu jedino rano iskustvo rukovodilac - direktor.
Pogledajte prilog 201471
Zato što je Bozankaya već proizvela i isporučila tramvaje za metarski kolosek rumunskom gradu Jaši. Pored širine koloseka, ti tramvaji apsolutno zadovoljavaju i sve ostale tehničke zahteve koji su traženi tenderom, te od tuda i fraza po medijima da se za njih pisao tender.Da li se objavljuje i dostavljena ponuda?
Hajde da budem onaj neupućeni građanin ili novinar Nove S, pa da pitam kako je moguće u tako "kratkom" roku dostaviti ponudu za vozilo koje odstupa od kataloga, odnosno gde vozilo u katalogu ima zavedenu veću dužinu nego od one maksimalno određene u tenderu? Da li ćemo uopšte videti tu ponudu od Bozankaje, odnosno da li to znači da oni prave potpuno novi model za Beograd? I gde je ovde u objavi o dodeli ugovora naveden predstavnik u Srbiji?
EDIT:Kada vam je potrebna bratska nabavka tramvaja, uvek je uz vas Bozankaya.
Pogledajte prilog 201106
С тим што је Напуљ БИО корумпиранији чак и од Београда. Углавили су се ту они у наше џепове барем по милионче.Fino se Gangula ugradio u ove tramvaje.
Boznakaja je pobedila skoro na tenderu u Napulju za 2,7 miliona evra po komadu, a kod nas 3,2 miliona . Za Napulj su bi direkcioni tramvaji, širi kolosek i manja serija (10 kom+ opcija još 10) tj realno bi trebalo da budu skuplji od naših.
Znači da se neko ugradio minimum pola miliona evra po komadu, a potencijalno i više...