Pod obavezno. Zute trake su bile prvi znak da se preduzima nesto da bi gradski prevoz bio pouzdaniji.vucko":2sp54h6o je napisao(la):U svakom slucaju stari most samo za gradski prevoz.
dovežen iz titela 42 godine...Wile E. Coyote":1ybru7ft je napisao(la):Чекај, бре, кад је и одакле сељен?
"MILE"":32sq1nnu je napisao(la):Bulevar mora ponovo da se radi zato što je loše urađen (tako sam čuo na TV-u).
Da li je moguće da je neko naručio tramvaje, a predhodno nije analizirao infrastrukturu? Prosto nemogu da poverujem da se ovako nešto dešava.
"CKD-KT4"":32sq1nnu je napisao(la):Napisaću samo: a šta si očekivao? :roll:
I ne mogu da verujem da je razmak između koloseka (kao što napisah, ne šina) brljavo urađen! Lepo razmakli, pa zabrljali sa banderama (opet, kao i na Slaviji i u Resavskoj kod Taša)... Svašta... :evil:
Ovo sto kaze da je na TV je bilo na Studiu B i ja uhvatih kraj toga.Genijalci."direktor"":32sq1nnu je napisao(la):Ovako bandere su problem kod picerije horoskop cak su i retrovizori katica kacili i jos podosta bandera kao ona nauglu bulevara i resavske itd, pa podstanice , variranje napona ,itd
Moze da se napravi most za drumski saobracaj odmah pored tramvajskog. Ili čak 2 mosta, sa obe strane po 1. Mislim da su nešto slično skoro napravili u Čačku.vucko":19h6cesv je napisao(la):Smetaju,poenta je da tramvaji imaju sto vise izdvojene trase od drumskog saobracaja.Samo uporedi brzinu tramvaja u bulevaru pre i posle rekonstrukcije.Ako necemo skoro videti metro,ajd makar da nam se 7ica ubrza maksimalno sa cafovima na njoj
Њиле, не можеш да затвориш Београдску јер онда немаш директну везу Славија-Таш-27. марта, него мораш да се завлачиш по уличицама разним. једино поставити кугле као што имају у Будимпешти да одвајају трамвајске шине од остатка улице, али затварати никако. што се тиче Ресавске, може слободно да се затвориWile E. Coyote":nha4qt55 je napisao(la):И, наравно, затварање Ресавске и Београдске за сав саобраћај осим ЈГС!