2275 vozi solo otparena od 2265 jer se 2359 zabila u nju i šteta je velika.Sada od solo remont katica imamo 2275,2276,2315,2345 i 2351 koja sluzi za ciscenje snegaNisam ispratio zašto 2375 vozi solo. Jel 2275 u kvaru?
Hvala. I mislio sam na 2265, a otkucao 2375. Od tih solo, beše su radili zajedno 315+345, 276+294 i 322+351?2275 vozi solo otparena od 2265 jer se 2359 zabila u nju i šteta je velika.Sada od solo remont katica imamo 2275,2276,2315,2345 i 2351 koja sluzi za ciscenje snega
Pa Er Frans ranije nije leteo na Božić, neke 2003. sam sleteo na potpuno prazan pariski aerodrom, ne znam da li su dosad uveli neki let. Metro je radio, ali autobusi, moguće, ne, zaboravio sam. Tako i treba.Jedna interesantna stvar je što su za prvi maj potpuno ukinuli javni prevoz, pa čak i međugradski ka Antibima, Kanu itd. Zoi je prevoznik. Ostao samo voz da radi. Nisam znao da postoji takva praksa igde na Zapadu, a Nica nije baš mali grad sa oko 350000 ljudi, plus je i dosta razbacana.
koje je objasnjenje?
Obuka, provereno i potvrđeno.Deluje mi kao da je neka zavrzlama do skretnice za Beogradsku.
A možda je neko na obuci, pa se uči?!
Pa ne znam iskreno. Meni je ta praksa ekstrem, kao i ovo što kod nas prodavnice na svakom ćošku rade 24h. Nepotrebno najkraće rečeno. Da postoji potreba za prevozom ljudi videlo se po tome koliko je taksija bilo po ulicama. Razumem da prvog maja ne treba niko da radi, al smatram da javni prevoz uvek treba da radi, makar tim nekim praznicima i u desetkovanom sastavu. Na primeru Nice, sigurno mogu bez autobuske linije 12. Ostaviti samo neke koridorske, pa bi značilo. Letova je bilo svaki čas, na primer. Bio sam u blizini aerodroma, pa se to da lako primetiti.Pa Er Frans ranije nije leteo na Božić, neke 2003. sam sleteo na potpuno prazan pariski aerodrom, ne znam da li su dosad uveli neki let. Metro je radio, ali autobusi, moguće, ne, zaboravio sam. Tako i treba.
Znao sam da će se ceo taj proces otegnuti kao gladna godina. Još ako ponište tender. Biće dobro ako prve nove tramvaje vidimo i 2026, kako stavri idu.Suspendovan tender za nabavku novih tramvaja. Neko je podneo zahtev za zaštitu prava.
Loše, Turci kupuju vreme da isporuče još nekoliko komada i da dođu do potrebnih 50 u prethodne 3 godine. Vratite se gore i vidite šta sam rekao, ili će biti Turci, ili će tender pasti, trece opcije nema.Jel to dobro ili loše?
Više sam se i ja izgubio..
Персија или ти данашњи Иран. Становници Ирана су Персијанци.zar nije beše iranski bus?
znam nego sam hteo citirati poruku iznad tvoje.Персија или ти данашњи Иран. Становници Ирана су Персијанци.
Послато са M2102J20SG помоћу Тапатока