[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=747202#p747202:3hgrbpy8 je napisao(la):Прле » Pet Jun 12, 2020 1:17 pm[/url]":3hgrbpy8]Како си ти, мајке ти, свезао два појма у мом посту?
Ево да раздвојим:
1. Швајцарска нас политички разваљује
2. Швајцарска подиже свој рејтиг (дипломатски маркетинг) са тим зеленим трамвајима који возе рекламу како Швајцарска и град Базел поздрављају Београд.
И шта ту није јасно? То исто ради Вучић, злотвори тф делу а на ТВу мед и млеко. За свакога је дао изјаву. Шта ту није јасно!?
Јесте, до нас је.
Čemu uopšte takvi pogledi na donaciju tramvaja? U svemu ima politike naravno, al što ne izvući i neku korist iz svega toga. Imamo metarske koloseke, a Bazel prosto ima tramvaje koji mu više ne trebaju i zaista ne vidim niti jedan valjan razlog da te tramvaje ne pokupimo mi kad već imamo priliku za to. Jel bi se mi nešto posebno izdigli na spoljno političkom polju da smo te donacije odbili? Da su nam uvalili nešto što je na izdisaju i u trakvom stanju da se može okarakterisati kao industrijski otpad, pa da razumem tvoj stav. Dobili smo em odlična vozila, em su ta vozila u takvom stanju u kakvom naši tramvaji ne bi bili ni da su radili svega nekoliko godina. Neki od poslatih tramvaja su bili i sveže remontovani. Lično sam im zahvalan na tim donacijama, a bio bi im i još više zahvalan da pošalju i novije Šindlere koji su završili u Sofiji, ako se ne varam.