Šta je novo?

Tramvaji

Opasni momci i devojke uvek idu na zadnja vrata :)

ja nazalost necu moci sutra da probam kafenog ali vam zelim dobru voznju :pob:

bgd-tramvaj.jpg

Hahaha ja ne verujem evo vec izlepljen selotejpom. Vucko jel to neki kabl, tako mi se cini?

Ovo je slika sa novosti.Nije to nikakvo krpljenje,nema brige.

To su kablovi elektronike dok traje testiranje tramvaja.Skinuce gad pre voznje sigurno,nema brige

Hoće samo jednog pustiti da vozi? Ja ne idem na tu vožnju, ne želim da doprinosim značaju događaja :laugh: Ne mislim da je, ma kako on bio lep, to bila konstruktuivna odluka. Racionalna jeste, ali sa marketinškog stanovišta

Ako treba 60 minuta da se obrne tura a bice tri prometu,dakle trebace da se ceka 20minuta za jednog cafka i sto nije previse,pogotovu sto je nedelja pa nece biti guzvi :kk:

Danas sam bio da se provozam spancem.Moram priznati tramvaj je odlican.Voleo bi sto vise da traje i da ga ovi huligani ne uniste i ne isaraju.Evo i slike

је л' данас вози цео дан? таман да идем на Устаничку да га чекам :)

Vozio sam se od Hajata do železničke...potvrđujem da najava stajališta ne radi (kao ni ekrani), spolja je zaista lep, ali unutra baš fali final touch...baš nedostaju šipke za držanje kod vrata, a za 2 mil. evra, očekivao sam malo bogatije presvlake (sa boljim punjenjem). Inače, već je kršten (zasr**) :laugh: Ušao mali Rom sa kesama punim voća i povrća na vrata gde ima rampa za invalide i stao kod onih sedišta gde se smeštaju invalidi, i na ono preklapajuće sedište počele iz kese da mu cure breskve ili paradajz, nisam siguran šta tačno :lol: Suma sumarum...vrlo lep tramvaj sa dobrim rashladnim sistemom i vrlo nizak nivo buke unutra (izuzev kad prelazi stari savski most).

c.s.i.":a18y9ubv je napisao(la):
Jos uvek vozi, vec posle prvog kruga crkla je najava stajalista.
Да ли у том предузећу има ико нормалан?

Evo kako izgleda voznja u novom Cafovom tramvaju

Utisci su pozitivni i voznja od ustanicke do buvljaka bila je super, klima i najava stanica su radili perfektno, ali na bulevaru nije bilo omoguceno invalidu da se ukrca u tramvaj jer rampa za invalide nije radila kako treba.

U povratku sa buvljaka, ceo sistem najava stanica je prestao da radi. Nijedan displej na buvljaku nije radio ( na svim displejima pisalo van sluzbe ), da bi kasnije proradili spoljni displeji, ali bez najava stanica unutar tramvaja.

http://www.youtube.com/watch?v=npWVUfZueqk&hd=1

Pa sigurno mora da se resuje pokazivac a i taj audio softer na svakoj okretnici.
Ako se to ne uradi verovatno gubi sinhronizaciju pa u toku voznje ne moze da uhvati redosled stanica.
Ne verujem da ima navigacioni sistem, vec je verovatno podesen da na odredjenoj kilometrazi od pocetne stanice emituje odredjenu audio poruku.

Samo mi je neverovatno da prvog dana dozvoljavaju sebi takve propuste.

Vrh