zexland
Advanced
[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=429361#p429361:18qry12p je napisao(la):Earthmoving » 22 Jan 2017 11:15 pm[/url]":18qry12p]Jel se seca neko kafica Napoleon 90ih koji je bio tu prekoputa u Knezu odakle se dosta ovih slika snima. Bio je u staklu, sa bastama ka Knezu I ulici ispod. Srusen je krajem 90ih. Ja sam tu popio masu djuseva za 15 tak dinara kolko je kostalo pice 96-e, 97-e. U Knez I Napoleon su izlazili likovi iz svih delova grada. Bilo je I grupa koji su se skupljali na Kalisu. Ukupno nas je bilo oko 50. Naucio sam da se sa dna ulice dalje vidi neko sa vrha drustva. Imam bas mnogo anegdota dozivljenih bas tu oko ove nove zgrade. Tu sam cekao trolu posle izlaska, drug koji se sirio I mrsteci gledajuci u stranu zakucao u banderu sata ispred, jedan drugi je jednom izvadio kantu I zavrteo na padavicare ispred Akademije, tu je poceo da me radi kad sam prvi I poslednji put popio caj od maka, jednom jednim drugom nakon vracanja nocnim vozom od devojke iz Panceva kod Autokomande isli skroz tu do kraja Kneza na palacinke pa gladan kupim 3 a pojedem jedva jednu.... I jos mnogo uspomena sa tih par desetina kvadrata Kneza gde je sada ova zgrada.... Morao sam iz pijeteta da spomenem Napoleon, da se ne zaboravi da je postojao.
Bravo Earth i mene si nakratko vratio u tu 1996. godinu tu se pio i najbolji Nes u gradu jedno vreme