Primetio sam da je intenzitet saobraćaja na ovom potezu znatno povećan od otvaranja Mosta na Adi, što i nije neobično. Sve dok se ne izgradi tunel, najbrži put do mosta, sa Dedinja i iz Rakovice vodi direktno kroz park! Tolika vozila svakodnevno zagađuju jedan od najlepših parkova u Beogradu. Sada čak i autobusi prolaze tuda (kao da 49 nije dovoljna, sad ide i 94). Shvatam da postoji potreba da se u našem gradu razvija saobraćajna infrastruktura, ali bilo bi lepo da se ponekad (nisam baš toliko lud da kažem uvek) vodi računa o okolini. Na brzaka sam nacrtao ono što mislim da bi rešilo ovaj problem:
Uploaded with
ImageShack.us
plavo - postojeće ulice
crveno - nove
žuto - one koje se ruše
zeleno - tramvajska pruga
Dakle, ovo podrazumeva uklanjanje 1 koloseka i spajanje raskspetlje Hipodrom sa Bulevarom patrijarha Pavla, ali bez ukrštanja sa tramvajskom prugom sve do žel. stanice. Bulevar vojvode Mišića nestaje u delu Topčiderskog parka, čime se uklanja glavni problem - zagađenje, a i spajaju se dva dela parka. Delu Bulevara patrijarha Pavla, od pumpe do Teodora Drajzera se dodaju još dve trake, a za šta ima dovoljno mesta.