Pa to za cim kukate. Da ne morate jadni da kruzite cirka 100 m nize.Šta to tačno su MENI napravili?
Pa to za cim kukate. Da ne morate jadni da kruzite cirka 100 m nize.Šta to tačno su MENI napravili?
Pa to za cim kukate. Da ne morate jadni da kruzite cirka 100 m nize.
Nema na cemu i drugi put. Da je tu sve uradjano po propisima i u skladu sa tzv strukom taj semafor bi radio. Ovako kad se prvo nesto na divlje uradi, pa se posle provlaci kroz papire treba vreme. Zato strpljenje i bez ocajavanja.Možda bih mogao da kukam zašto mi nisu postavili semafor, ali, semafor jesu postavili. Ako su ga već postavili, zar ne treba da radi?
Hvala ti što si mi odredio zbog čega treba da budem srećan, a zbog čega ne.
U pravu si. Debelo si preplatio. Zaista ne vredi te pare. To ces tek videti kad ti se zaokruzi taj blok. Nece tu ni semafor pomoci. A to za decu se obrati tom od koga si kupio jer se prvo pravi infrastruktura, a zgrada ide na kraju. Mada koliko vidim na drugoj temi to ti ne smeta. Sta ce tamo biti sa decom koja ne budu imala ni trotoare, zivece pored mracnih magacina. To te ne interesuje. Ipak su neka deca vrednija od druge.Meni je žao što živiš u bloku/naselju u kom moraš da kružiš 100m više od mene. Mislim da bi trebao takve frustracije da lečiš na nekom drugom mestu, ja sam debelo platio da ne moram da kružim 100m, iako to nije razlog za moj prvi post na ovoj temi.
Pitanje u vezi semafora sam postavio iz razloga što svakodnevno više puta prelazim tu ulicu i video sam stotine primera gde deca prelaze preko pešačkog i niko se ne zaustavlja da ih propusti da predju.
@Дане, нисам те најбоље разумео за проширење скретања из Тошиног бунара десно у Николе Добровића. Па то је већ урађено и сад су две траке за десно скретање. Прве три слике, које сам снимио, су од 27.09.2023. кад су радили то скретање (проширење), задња-четврта је од 13.10.2023..
Pogledajte prilog 177964Pogledajte prilog 177965Pogledajte prilog 177967Pogledajte prilog 177968
Trenutno po mom razmisljanju se prosiruje skretanje iz TB u Nikole Dobrovica,tj produzuje se da bi oslobodili kolonu koju prave u narednoj
Да, ниси написао из ког правца, зато сам ти и одговорио за ово десно скретање, које се радило, из Тошиног бунара у Николе Добровића.
naravno...zadovoljan sam odgovorom nego nisam zadovoljan informacijom sto tek sledece god iako smo mi ovde pricali od tome davnih dana,nazalost ali bolje ikad nego nikad.da je bilo malo vise pameti i sluha uradili bi to jos pre otvaranja same deonice surcin - nbgd ali ko te pita...kod nas sve mora duplo...cak je hit sto nije bar prosiren odmah TB u delu NIS pumpe kada je to radjeno pre par god a ne sad opet to..to je bar moglo...Да, ниси написао из ког правца, зато сам ти и одговорио за ово десно скретање, које се радило, из Тошиног бунара у Николе Добровића.
Проширење дела Тошиног бунара од Николе Добровића па до Египатске и даље цела Египатска до Војвођанске , ће се радити следеће године.
Надам се да си задовољан са одговором.