Ti si druze skroz izgubio kompas. Tebi su politicka proseravanja ovo sto mi ovde pisemo, a nisu ti proseravanja ovo sto nam oni rade. Gde svaki mocnik moze sta mu se hoce. Treba mi ulaz za parking za moju kafanu. Moze. Dacemo ti semafor, poseci par stabala i ko zna sta jos pride.Тако да драги моји форумаши, други пут наведите тачно место/локацију, требало би да знате где се шта налази, да не би касније дошло до неких неспоразума, беспотребног пљувања појединаца, разноразних политичких пресеравања и сличног
Isto kao sto Roma hoce da zida zgradu u Vojvodjanskoj posle crkve. Direktan ulaz/izlaz u Vojvodjansku, bez paralelne servisne saobracajnice, bez ikakvog parkinga. Ljudima pored kuca. Naravno da moze. Nema veze sto cela ta saobracajnica niie projektovana za direktno ukljucuenje, sto cela ta strana ulice je prilagodjena kucama.
Koga sve sve to briga. Nalepice se javni uvid. Svi cemo da kazemo bravo. Sklanja se jedna oronula kuca, nice moderan objekat. Progres. To sto ce kako neposrednim komsijama, a bogami i onima prekoputa ciji ce se parkinzi korisitii kvalitet zivota degradirati, za to nikad kritiku od Gage i njemu slicnih cuti necete.
Totalni moralni raspad naseg drustva.