Тема оде у политичку, па да је вратимо на прави пут, извињавам се и Дедињу и Белки и Лакију72-подржавам вас сву тројицу, али..
што каже Магелано, јел има нека слика.?
Ево мало слика Тошиног бунара, али мало старијих и да их искористим и поставим, нека стоје, можда ће затребати
. Садашње стање знамо како је, а како ће бити, за годину-две, видећемо, за сад се мења само вегетација у овом делу који треба да се прошири.
Раскрсница Тошиног бунара и Николе Добровића, овде почиње чувено садашње сужење, слика је од 29. септембра 2013.
А овде се сужење завршава, крај Тошиног бунара и почетак Земунске улице, слика исто од 29. септембра 2013.
Слика завршетка сужења из другог угла. Ова слика је снимљена 08.децембра 2013. године.
Кроз растиње у овом делу може се видети тренутно стање тј. шта је "иза шуме" :roll: , слике су од 08.децембра 2013.:
Слика одмах изнад, снимљено скоро са истог места, а различито годишње доба, 29.септембар 2013., скоро па шума
Овде се из Тшиног бунара скреће у улицу Владимира Назора где се налази „мало“ насеље које се сместило у углу Тошиног бунара и Николе Добровића. Иначе насеље се стално проширује и дограђује, снимљено 29.септембра 2013.:
По некима има још не откупљених плацева у овом делу!, а мислим да је то Гангулина изјава онда кад га је попрскао
аутобус са линије 601. Један од тих плацева је и овај означен са црвеном линијом на слици од 29.септембра 2013., а ту је и ова кућица (више је шупа), слика је од 02.децембра 2012. године. Тај плац је иначе до плаца од наше бивше чланице Бека Бека. Сматра се да проширење Тошиног бунара не „ремети“ ова кућица-шупа, јер практично нови део улице ће проћи поред ње, али видећемо шта и како даље.
На гугл мапи сам означио испрекиданим линијама могућност проласка нове трасе поред кућице-шупе и ту би онда нови део улице био под благим углом. Са пуним линијама сам означио другу могућност, праволинијског проласка новог дела улице „преко“ те кућице-шупе.
Ето направих репортажу од старијих слика, а као што рекох нека стоје, затребаће можда