Šta je novo?

The One - Novi Beograd

Meni lici. Ove elemente koji kao trebaju da ucine fasadu lepsom i zanimljivom mozes da zalepis na svaku fabricku halu od alubonda/sendvic panela, nista posebno.
20220503_100033.jpg
237533.jpg
 
Rok za izgradnju je pomeren na kraj avgusta + 4 meseca (usled vise sile)
 
Zgrada, tj fasada je tezak kriminal u rangu Viste. Hrvatska podmetačina.
 
Da li jos neko dobio taj email od investitora? Sta radimo u slucaju da dodju penali na naplatu? Koji su koraci?
 
Ja sam dobio mail sa obavestenjem da je gotovo 80% objekta. Da li je takav mail dobio jos neko od kupaca?
 
Da li je neko ima informaciju o podeli kljuceva ?
Na instagram nalogu se najavljuje podela kljuceva za kraj septembra, ali na gradilistu situacija ne izgleda da je tako blizu kraja.
Mozda @stemar moze da nam da vise informacija sa lica mesta :)
 
Slazem se, ne izgleda kao da je za deljenje kljuceva u ovom mesecu, a meni su isto rekli da je to plan. Kazu imace tehnicke preglede i prijeme po lamelama, pa verovatno nece svi dobiti kljuceve u isto vreme.
U septembru nema sanse da zavrse spoljasnje uredjenje, ali vidjao sam objekte gde su se ljudi useljavali i pre poplocavanja i ozelenjavanja i sl...
Moze li da prodje tehnicki prijem i upotrebna dozvola pre zavrsetka spoljasnjeg uredjenja?
 
I ja sam dobio informaciju da će u Septembru početi da dele ključeve. Verujem da će krenuti od lamela H,I, u kojima su stanovi praktično završeni, a mislim da su i očišćeni. Ni meni ne deluje da će to baš tako skoro, ali videćemo.
 
Da li ima smisla deliti kljuceve, ukoliko spoljsanjost nije uredjena? Moraju se napraviti pristupi ulazima i urediti okolina zgrade da bi podela kljuceva imala smisla.
 
Da li ima smisla deliti kljuceve, ukoliko spoljsanjost nije uredjena? Moraju se napraviti pristupi ulazima i urediti okolina zgrade da bi podela kljuceva imala smisla.
Slazem se, u Zepterri su krenuli da dele kljuceve a park je gotov i prisputi svi, samo se sredjuju detalji pa idalje ima majstora okolo pa i to ume da smara, a kamoli da zivis idalje na gradilistu
 
Vrh