Пантограф
Professional
- Učlanjen(a)
- 23.04.2012.
- Pohvaljen
- 48.711
Каже се "Где си са гајбом?"Da... zar nisi čuo ljude da tako pričaju?
Каже се "Где си са гајбом?"Da... zar nisi čuo ljude da tako pričaju?
Ono ti je za seriozan svet koji se ne služi takvim žargonomКаже се "Где си са гајбом?"
Obi The One Kenobi.- Gde si sa stanom?
- U D Uanu...
U "kecu"...Obi The One Kenobi.
Mozes li da nam kaze odakle dolazi ova informacija posto su nama pre dva dana rekli da je primopredaja verovatno u septembru?Rok za izgradnju je pomeren na kraj avgusta + 4 meseca (usled vise sile)
Dobila sam mail od investitora. Slika u priloguMozes li da nam kaze odakle dolazi ova informacija posto su nama pre dva dana rekli da je primopredaja verovatno u septembru?
A od kada je mail?Dobila sam mail od investitora. Slika u prilogu
Ja sam dobila mail da je zavrsena fasada na nasoj lameli, ali nam niko ne daje konkretan odgovor kada je moguce useljenjeJa sam dobio mail sa obavestenjem da je gotovo 80% objekta. Da li je takav mail dobio jos neko od kupaca?
Koja Lamela? Ja sam u lameli EJa sam dobila mail da je zavrsena fasada na nasoj lameli, ali nam niko ne daje konkretan odgovor kada je moguce useljenje
Lamela CKoja Lamela? Ja sam u lameli
Slazem se, u Zepterri su krenuli da dele kljuceve a park je gotov i prisputi svi, samo se sredjuju detalji pa idalje ima majstora okolo pa i to ume da smara, a kamoli da zivis idalje na gradilistuDa li ima smisla deliti kljuceve, ukoliko spoljsanjost nije uredjena? Moraju se napraviti pristupi ulazima i urediti okolina zgrade da bi podela kljuceva imala smisla.